Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Lze očekávat další „Kubiceho“ zprávu

Pravice vládne této zemi od roku 2006. Tehdy, stejně jako letos při předčasných volbách, měla v preferencích většinu levice. Pak přišel mouřenín Kubice, snad největší mafián v historii země Ivan Langer, ji jakoby náhodou nechal otevřenou na těch správných stránkách a odešel, aby si ji novináři mohli přečíst. A z největšího favorita voleb, Jiřího Paroubka, byl náhle pedofil. A důsledek se ukázal při volbách.

K moci se dostal „chlap s gulemi“ Topolánek. Jen zásluhou „umění“ Dalíka a Tluchoře a také peněz. Hodně peněz, a po krátkém extempore Tlustého ve funkci ministra financí, se moci chopil Kalousek. A už za malou chvíli to bylo znát. Prý celosvětová recese. Byla to pravda, nicméně u nás se zásluhou nejlepšího ministra financí galaxie, ekonomika propadala víc nežli v okolních zemích. Pocítili to všichni, začalo se škrtat, zdražovat, ale především odírat lidi.

V roce 2010 sice vyhrála volby ČSSD, tedy levice, ale pan bývalý předseda ODS a tehdejší prezident Klaus, jaksi zapomněl na ústavní zvyklosti a vítězné straně ani nedal šanci, aby se pokusila sestavit vládu s většinovou podporou. Co kdyby se tehdy sociální demokracii přece jenom povedla dohoda s mocichtivou Bártovou firmou Věcmi veřejnými? A tak vznikla vláda tajtrlíka Nečase.

Prakticky však vládl fackovač a mystifikátor Kalousek. A všichni mu to baštili. V okolních zemích se ekonomika nastartovala, ale u nás se neustále propadala. A čím více přestávali lidé nakupovat, tím více ekonomický ignorant Kalousek zvyšoval daně. Ale na druhé straně se tak rozhazovalo, že Kalousek zadlužoval stát mírou až neuvěřitelnou.

Jenomže ledy se přece jenom pohnuly. Za prezidentování policie Lessyho se najednou objevila Vondrova kauza ProMoPro, i když ji ještě mocipáni s vypětím všech sil ustáli, najednou přišla další kauza, letadla Casa, jejichž strašlivě předražený nákup podepsala ministryně obrany, zpěvačka Parkanová, v poslední den svého úřadování.

Nemyslím, že za kauuzou s letouny Casa byla Parkanová, jsem přesvědčen, že za touto kauzou je opět Kalousek, jako už dříve za nočním viděním pro spoustu tanků, které jsme pak z výzbroje vyřadili, jako v případě padáků, za jejichž nákupem od firmy, která je neuměla vyrábět, jsou mrtví vojáci, jako za náhodnou vraždou příbuzného páně ministra a později i vraždou syna zavražděného. Za tím vším cítím rukopis Kalouska. Umí v tom však chodit, nikdy nebyl obviněn. Zatím.

Tajtrlík ve funkci premiéra přivedl občany státu až téměř do chudoby a mnoho lidí, převážně samoživitelek, zdravotně hendikepovaných a důchodců, až k hladu, mrznutí v zimě, zdražením fšetkého, jak říkával kdysi další šášula Biľak, se propadalo stále více do chudoby. A za tím vším byla nejen ODS, ale především další firemní uskupení TOP 09, která vznikla jenom pro to, aby se její představitelé dostali k moci a k penězům. Bohužel lidé, především ti mladí, jí na jejich řeči skočili a volili ji. Bohužel.

A byli okouzleni člověkem, který si dokázal vzít k fraku na recepci v Americe červené ponožky, který ve sněmovně jenom pospával, kterému není rozumět téměř ani slovo, člověkem, který na svém ministerstvu zahraničí nutil podřízené k oslovování pane kníže, i když je užívání tohoto titulu od dob Masaryka nezákonné.

Ale preference levice začaly nebezpečně růst. Tak se vynořila kauza Rath. Kauza v přímém přenosu se spektakulárním zatčením v podání policie. Té policie, která předtím klidně nechala utéci Krejčíře, Pitra a ještě před tím Koženého. Můžeme se jen domnívat, kdo za kauzou Rath je. A měl to dobře spočítané, počítal s odvoláním a postupným přidáváním obvinění, aby největší policejní bomby vybuchly krátce před volbami. A sociální demokracie by opět, jako několikrát předtím, ostrouhala a Kalousek by si i nadále mohl hrát s biliony korun v rozpočtu.

Dodnes Ratha drží pod zámkem, prý aby neutekl. Hloupost, je tam jenom proto, aby nemohl mluvit ve sněmovně, aby nemohl vydávat tisková prohlášení. Možná bychom se divili, co by vylezlo na světlo Boží. Mimochodem jsem přesvědčen, že nenávistný a neobjektivní Jirát má už rozsudek připraven a Rath si posedí minimálně osm let.

Naštěstí se ukázalo, že lid této země ještě úplně neztratil pud sebezáchovy a prezidentem se stal Miloš Zeman. A mumlající brepta, který se pro tenhle úřad klidně nechal zprznit zeleným čírem, to dodnes nevydýchal.

Zeman lidem slíbil, že vládu tajtrlíka Nečase vyzmizíkuje. Však ji také nemělo rádo devadesát sedm procent lidí. Ani to však nepotřeboval, Postaral se o to sám Nečas a jeho Nagyová, dnes už paní Nečasová. To aby proti sobě u soudu nemuseli vypovídat, proto tak rychlý sňatek.

Za čtrnáct dní tu jsou předčasné volby. A co se děje? Policie náhle zveřejnila další obvinění Ratha. Nebylo to pečlivě načasované? Jenomže ani tenhle tah pravici nevychází, lidé se zviklat dnes už nenechají a Ratha se sociální demokracií přestali už dávno spojovat. Takže by měla přijít na řadu „Kubiceho zpráva“ číslo dvě.

Čekám, že v době, kdy se už nebude smět v rámci volebního zákona veřejně vystupovat, objeví se. Jsem skálopevně přesvědčen, že to opět bude jen výmysl, lež, účelný tah. Jenom doufám, a jsem o tom téměř přesvědčen, že lidé už na podobné triky neskočí a budou volit levici. Pokud by to totiž neudělali, Kalousek by z nás udělal národ žebráků jen proto, aby jeho kumpáni měli ještě víc miliard. Vzpomeňme na církve.

Autor: Vladimír Kapal | neděle 13.10.2013 15:47 | karma článku: 31,33 | přečteno: 1235x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Nyní vím, proč musela být zničena Jugoslávie

V době, kdy byla, Spojenými státy, EU a především NATO, ničena Jugoslávie, jako celistvá republika, v době, kdy byla tato země bombardována tak zvaným humanitárním bombardováním, jak uvedl naprosto arogantně a nesmyslně tehdejší

23.10.2015 v 16:55 | Karma: 46,06 | Přečteno: 21277x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Moc mne pobavila jedna sluníčková husička

Mainstreamovým médiím, především České televizi, již lidé přestali věřit. Lže, jako když tiskne. A když zrovna nelže, tak manipuluje, například s nelegálními imigranty.

25.9.2015 v 18:33 | Karma: 41,15 | Přečteno: 5558x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

Po druhé světové válce se staly USA světovým hegemonem, a to i přes snahu tehdejšího SSSR a jeho socialistického bloku.

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12 | Přečteno: 1571x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

Již delší dobu se v evropském parlamentu projednává smlouva o Transatlantickém obchodním a investičním partnerství – TTIP.

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11 | Přečteno: 1721x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jan Hus

V současné době je vládní garniturou rozšiřován názor, že Jan Hus, či spíše jeho myšlenky, nabádaly lid k vraždění, banditismu a ničení.

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98 | Přečteno: 1607x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky