Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Kapal by měl být zticha. Vůči spodině jako je on existuje zásadní řešení, Franco a Pinochet. Nejen příznivec násilí, ale někdy je takové řešení nutné, ve Španělsku a Chile bylo na místě.

3 5
možnosti
VK

Nejsou fašistické názory trestné?

2 0
možnosti
MS

Zaprvé neví co to je ... a zadruhé je to uráží. ;-D

1 0
možnosti
JL

Mam rad obcana, ktery pise ve svem clanku urcita fakta. Hlavne, kdyz je neprekrucuje. Take, kdyz umi pocitat. Sto na sto v roce, kdy Topolanek prisel k moci, bylo hlasovano o duvere jeho vlady. Vzpominate kdo byl na strane vlady a kdo na strane opozice? Rozhodnuti prezidenta bylo spravne, i kdyz on sam je nejvetsim strujcem naseho problemu. Dnesni situace, budeme-li se drzet presne ustavy, vyusti, at se vam to libi nebo ne, ve vladu pani Nemcove a stare koalice. A chcete-li opravdu se vyhnou k dalsim podobnym clankum, kde si vylivate zlost a nic neresite, pristi rok se opravdu zamyslete nez hodite ten listeik do urny. Zmeni se neco s timto listkem? Nebudu zase za rok nadavat na ty ktere jsem volil? Ja vam mohu dnes rici, pri stejnem systemu vedeni statu, to se opravdu stane. A pres to, ze ODS a TOP09 tam uz nebudou. Ja vam to garantuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky