Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady se jenom s určitými lidmi dělají neskutečné věci. Na druhé straně jsou třeba peníze, které zdravotní pojišťovna zaplatila za třítýdenní nedobrovolný a zbytečný pobyt v psychiatrické léčebně, postižený člověk jim to oznámil, aby částku vymáhali od těch, kdo zbytečně objednali sanitku, aby se osoby zbavili. A nic. Žádný výsledek. VZP, která nemá peníze, to zaplatila bez mrknutí oka, ani na upozornění, vlastně stížnost, nevymáhali peníze od zneuživatelů. Takže vymáhá jen někdo od vybraných lidí a někomu všecko projde. Pokud jde o děti, u nás se masově zneužívají děti, podle statistik EU kolem 20%. Nikdo o tom nepíše. Kvete organizovaný zločin, který kryje to policie, obchod s dětmi, a nepíše se o tom. Závěr: Jestli jste v Sektě, jestli znáte správné lidi, můžete přestupovat zákony, a nic se vám nestane. Co je zapotřebí v první řadě změnit? Bojovat proti lidské lhostejnosti a za to, že zákony musí platit stejně pro všechny! Znám lidi, kteří se léta dopouštějí velkých trestních činů - drogy, obchod s dětmi, podvodné dávky od státu, ale jsou v Sektě, součást organizovaného zločinu, jinými slovy, i když jsem kriminalitu hlásila, nic jim nechtějí prokázat.

1 0
možnosti

Dobrý večer,

     gratuluji vám k tomu, že znáte všech deset slušných cigánů.

0 0
možnosti

P66e36t58r 37H27á92l27a

11. 8. 2014 19:30

Nechápu, jak je možné, že se ze 150 000 lidí, často z "problémových rodin", nenašel jeden jediný, který by si na patřičného neřáda pořádně došlápl.

Lidi si nechají líbit fakt všechno :(.

Samozřejmě že naše prohnilá justice by dotyčnou obět, které ruply nervy, když jí okrádali s úředním lejstrem v ruce, odsoudila do vězení. Ale exekutorů nemáme tolik. Kdyby ty nervy ruply 1 z 10 000, při tomhle počtu oloupených by se jim nevyplatilo riskovat lidovou spravedlnost.

3 0
možnosti

Podobné nářky se nám opakují rok co rok, už tak 5 000 let :-) (ok, tady v Čechách mají tradicí o pár tisíc let menší)

Já neříkám, že je v tomto státě všechno v pořádku. Jen to, že ten kdo si chce stěžovat, si vždy něco najde.

5 4
možnosti

žel souhlas, skuteční vítězové jsou u nás exekutoři, advokáti a lidská slušnost se stává pouhým pojmem...

5 1
možnosti

L42u34d74ě24k 17K46r44á16l

11. 8. 2014 15:34

můžete si za to sami  - a všichni. jednou za čtyři roky vás na dva dny potřebuje tlupa těch největších gaunerů z republiky. těm je hned potom celý stát naprosto ukradený a makají jen pro sebe. tím pádem dovolují aby se tady dělo to , co se tady děje na všech úrovních, ve všech oblastech. nemají čas dávat dohromady zákony, které by normálním lidem dávaly možnost žít normální a slušný život a které by to těm "jiným" život přinejmenším stěžovalo. mají jen čtyři roky na to aby se zajistili. a protože nikdo z nich neví, kolik na to zajištění potřebují tak musí makat nadoraz - pro sebe.

nezapomeňte jít zase volit a pohádat se kvůli tomu se svým okolím. to se jim líbí,

3 2
možnosti

L85u81d84ě48k 94K37r85á69l

11. 8. 2014 15:38

... a brečet, že tenhle stát už není pro lidi:-)

1 1
možnosti

Je to logický důsledek velké Klausiády, klausovského liberalismu, konceptu, že kapitalismus je Největší Pravda. Proč v něm ale jede soc.demokracie a lidovci? Nebo ne?

0 11
možnosti

Asi je to trochu jinak, že?

Ten mafiánský kapitalismus tady organizují ODS, TOP 09 a ČSSD.

Babišovo ANO zatím do toho staženo nebylo.

A lidovci se zatím do toho také nedali svést.

0 5
možnosti

Problém je v občanské společnosti která si plete demokracii s totalitou, tedy chce být stádně vedena a řízena. Za ty roky nepochopila že si své politiky musí vychovat. Navíc  demokracie potřebuje tisíce a tisíce samostatných občansky zdatných lidí, na celkovou správu společnosti. Zde se ale to rekrutuje z toho co rozložilo minulý režim, rovnostářská, sociální maloměšťácká společnost, se sklony ke klientelismu a obcházení systému. V demokracie jim k tomu vlastně poskytla nechtěně volnou půdu.  Lidi jsou frustrováni, ale když se nimi řešíte určitý problém, tak najednou se jim do toho nechce.  Vrací se nám to co vytěsňujeme, tedy odpovědnost a potřeba si občas dupnout, třeba na ulici. U nás jsou dvě roviny společnosti, jedna sociální většina jež si hraje na vlastním písečku a do své branky a druhá je  skupina lidí jež chtějí žít na svůj účet, rozvíjet své vlastnictví, podnikat vychovávat další generace a přinášet do společnosti nové myšlenky. Právě tato skupina je schopna zvrátit anarchii ve společnosti, ale stává se útokem sociální většiny jež se chová jako šelma, běda jak někdo převyšuje ... . Fatální je ta skutečnost kde demokracie není direktivní a tudíž je to na lidech než konečně pochopí že nejsou v socialismu, ale v demokracii a pro tu je potřeba něco udělat.Nakonec z této společnosti odejdou a už odcházejí tvůrčí a schopní lidé a společnost bude ponechána sama sobě a vyhnití ... . Společnost nemá tvůrčí a nosné jádro a ani nemohla neboť toho se bojí a ničí každá totalita.

0 0
možnosti

Nebude to tak zlé. Již dnes sílí občanská společnost stavějící na pravdě, lásce, svobodě a spravedlnosti... tedy na hodnotách, které nám v postkomunistické éře nejvíce chybějí!

0 0
možnosti
Foto

Sám jsem zažil v podnikání, že mi několik odběratelů dlužilo úhrady faktur a z některých jsem to nevyrazil. Takže soucítím s věřiteli a v tomto případě i se státem a nesouhlasím s autorem. Prostě faktura není toiletní papír a musí se brát vážně a platit. Když to nejde tak to řešit.

2 1
možnosti

To samozřejmě, ale zas na druhou stranu fakturu neuzavíráte se čtrnáctiletým dítětem, ne?

4 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky