Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Můžu dodat fotografie z hladomoru  z třicátých let. To byla skutečná genocida. Odhadem 6 až 10 milionů. Z hladu jedli své mrtvé děti. A místo mrtvých, tam stěhovali ruské obyvatelstvo.8-o

6 1
možnosti
KH

To je jako nějaký argument? Takže když vraždili komunisti ze SSSR, navíc skoro před sto lety, tak my je teď budeme napodobovat?

Opravdu chcete být jako oni? Opravdu se chcete vrátit o sto let zpět?

0 0
možnosti
PK

P24e75t64r 26K10u85č22e22r73a

18. 8. 2014 10:32

A vite ze ano, kdo se jen tvari trochu vic rusky, tak to dostane z jednoho metru ukrofasistickym GRADem!

0 3
možnosti
Foto

Co se týká Tymošenkové i toho, že občanská válka na Ukrajině nepochybně probíhá, a to i formou až genocidy, s tím lze i souhlasit. Bohužel pak Vaše rétorika rovněž přechází do příliš pouze ,,černobílé" podoby. Váš postoj tak může být vnímán jako stejně radikální  i od ,,opačného blogerského spektra" 8-o:-/.

2 0
možnosti
LN

..fotky..???..nemám zájem..fejků tu už byly habakuk....z filmů..z kolumbie....z čečenska...a tak....ti ukrajinšní soldatesáci..musejí mít hrozně dlouhý prsty....

11 5
možnosti
VB

Takže myslíte, že nedochází k zabíjení civilistů ? Jak asi vypadají mrtvoly po výbuchu granátu ?

3 0
možnosti
PV

Pěkně sepsáno.R^ Slušnému člověku tohle není lhostejno, však víte, že v téhle tragedii nejvíc trpí prostý obyvatel Ukrajiny. Tzv. západ si vzal na mušku Rusy a dopadne to špatně. Oni jsou velmi trpěliví, ale ty provokace od EUSA nemůžou trpět donekonečna.

9 12
možnosti
BM

Že trpí nevinní, to je jediné s čím s Vámi souhlasím. Avšak, kdyby Rusko nepodporovalo separatisty, tak by k zabíjení nedocházelo. Nebylo by totiž čím.......

12 7
možnosti
TH

Měl jste ty fotografie zveřejnit.Jedny fotky už zde zveřejněny byly a měly veliký ohlas,doopravdy Veliký.Naschvál,je tam fotka ženy v bahně zčásti roztrhána,dvě mužská potetovaná těla na sobě bez hlav?.

2 3
možnosti

...byli tady a byli po právu smazány, protože to jsou hnusy posbírané po celém světě a dokonce i fotky z filmu!!

7 2
možnosti

To jsou asi ty fotky co jsem dal ultrastalinista Rambousek, většina z nich byla z Čečenska, Sýrie, Mexika a jako bonbónek fotka ohlodané kostry z filmu Piranha 3D...Byl za to smazán.

14 2
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky