Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

presne tak premysleli lide ve Francii a Velke Britanii kdyz jim Chamberlain a Daladier prinesli ten kus papiru, kde Hitler sliboval mir. Ale ouha! Ty bomby pak na ne padaly tak jako tak.

A stacilo malo, Hitlera zastavit, byli by mrtvi, ale o hooodne mene.

2 1
možnosti

Mám čím dál tím silnější pocit, že především USA, dávají velice tvrdě najevo, že jim cosi nevyšlo. Ti, co měli na Ukrajině vyhrát z jejich jasné milosti, prohráli a tak je nutno lhát, mlžit a eskalovat napětí, aby alespoň navenek dopadli jako vítězové. A tak se zřejmě dočkáme vojenských základen v Polsku a v Pobaltí, roty "rychlého nasazení" a penízků od podřízených členů v NATO jako odvetu za to, že Ukrajina nebude taková, jakou ji USA z boží milosti chtěly. A tím to zřejmě skončí. Jo, bude to nakonec vítězství USA. Ale za jakou cenu. EU ať si dělá se zmraženými obchodními vztahy, co umí. Ukrajina ať se v tom plácá dále sama. A hlavně - zřejmě jsme zase v nějakém autoritativní režimu, bude zřejmě nazýván autoritativní demokracii. EU nakonec ani na výběr nemá, nemaje vlastní ozbrojené síly, je a bude prostě vazalem USA.

5 3
možnosti
Foto

Můžete podepsat milion petic proti válce, ale proti nepříteli vám pomůže jen zbraňový systém. Cárem papíru s podpisy ho neumlátíte... Ach jo, měl jsem vás za rozumnějšího...;-(

3 1
možnosti

J14a52r47a 12R34a80n38k

4. 9. 2014 19:05

Neumis cist? Posilame penize!!!!

1 0
možnosti

Vy jste teda "veleduch",  "armáda opět mlčí, jako tomu bylo před rokem 89". Fakt si myslíte , že vám bude cpát všechny informace  na které si vzpomenete?

6 2
možnosti

Dobře, tak my zrušíme všechny vojenské objekty, aby je nikdo nenapadl a kdyby se netrefil, aby nerozbil něco jiného poblíž.. A budeme se radovat, že nám se to vyhnulo, že to odnesli sousedi, kteří si dovolili se bránit. 

Člověče, jako kluk, také jste si všechno nechal líbit, popral jste se někdy jako kluk, když vás někdo ponižoval, nebo urážel? Jste vy vůbec chlap, nebo se pořád držíte mámy za sukni? Až se zase něco semele, tak budete žádat, aby to za nás zase vybojovali jiní? 

Já zde nemohu napsat, co si o vás myslím, protože by to hned smazali. Tak alespoň přibližně: jste neobyčejnej srab.

7 6
možnosti
Foto

Můžete mi napsat, kdo nás vojensky ohrožuje?

4 3
možnosti
Foto

Další prorok zkázy na scéně... Smiřte se s tím, že žádná válka nebude. Kvůli Ukrajině tedy určitě ne.

5 2
možnosti

J81a10r24a 65R25a54n82k

4. 9. 2014 19:10

Probooha, vzdyt je to stary komunista, jese nenapsal normalni clanek, jednou neco o kocce, to jsme kvitovali karmou, jinak je to humusRvRv

0 2
možnosti
Foto

Tak USA již svoje vojáky na území Ukrajiny posílají: http://czech.ruvr.ru/news/2014_09_04/USA-posilaji-na-Ukrajinu-200-vojaku-5039/

A Rusy napadají, že oni tam žádné vojáky nesmí mít, že Rusové musí přihlížet, jak je na východě Ukrajiny ruské obyvatesltvo vražděno a vyháněno z domovů.

Máte pravdu, že USA se budou snažit rozšířit válku dále do Evropy za každou cenu.

Karma R^

6 6
možnosti

P61a35v45e50l 94K43r34á54l

4. 9. 2014 20:15

http://czech.ruvr.ru  záruka ověřených a zcela pravdivých zpráv.Říká se tomu propaganda,kdyby někdo nevěděl.A ano USA vyšlou vojáky na pravidelné cvičení NATO na ukrajinu.Jediný kdo tam posílá vojáky na "dovolenou" je putler

1 1
možnosti

Obávám se, že jelikož jsme se v roce 1918 vzdali možnosti zůstat součástí velmoci , budou na nás rakety padat, když na to dojde , zdali podepíšeme petice nebo ne.

Svou možnost mluvit do světových dějín jsme prodali za mísu čočky , takže teď nám zbývá pouze trpně čekat, jak se situace vyvine. Můžeme se zkusit modlit, to je tak všechno.

A když tak koukám na ten výkvět češství , co se předvádí v prlamentu ( nebo spíše ulejvá) , tak by mi ani tak jedna raketa, která by si to namířila přímo tam, nevadila ;-)

3 3
možnosti

J85a32r68a 89R23a73n30k

4. 9. 2014 19:11

;-OPani Balogova, Vy jako konvertitka, byvala blogerka, ktera zde podvedla lidi, nechala na sebe vybrat penize, mela byste se obcas zdrzet prispevkuRv

0 2
možnosti
Foto

Strategie Ameriky - proč ohrožovat svoje území a svoje obyvatele, když mohou ohrožovat takové hlupáky jako jsme my. Vynikající článek, ale obávám se, že už je pozdě a že radar nám tady postaví. Kdyby se pak k něčemu chystalo, tak jeho propagátoři uprchnou a nás tady nechají. Hnus politika.

5 6
možnosti

...mluvte za sebe, báryšňo, ne za "my"..

7 4
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky