Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to mi jako posíláte něco na facebook ?

0 0
možnosti

to:  pan Petr Závladský a pan Jaroslav Němec

K slušné diskusi nepatří.

1. Někoho jste nazvali hlupákem, pitomcem, kreténem nebo něčím ještě horším. Vážně, urážky nemáme rádi, a nedovolíme je nikomu a vůči nikomu.

2. Používáte vulgarity. Ano, řada ne zrovna jemných výrazů se běžně používá v práci, ve škole, dokonce i v televizi, ale v diskusi na iDNES.cz nemají co dělat. Zkuste jednoduché pravidlo: Mluvili byste takhle s rodiči, s dítětem nebo šéfem vaší firmy? Ne? Pak to nedělejte ani u nás. Díky. Nebo ano? Pak bude lepší, když budete diskutovat někde jinde, u nás to nepůjde. P.S.: Vytečkovaný vulgarismus není vulgarismem o nic míň než ten nevytečkovaný.

.3. Možná jste zrovna neměli svůj den a nedokázali jste se udržet tématu nebo vám z klávesnice vyšla změť zmatených a nesrozumitelných, pro smysluplnou diskusi dokonale postradatelných vět ( a třeba i s hromadou gramatických chyb). Tak je nyní najdete jen v seznamu smazaných příspěvků na vašem čtenářském účtu. V diskusi ale ne.

2 1
možnosti

P54e61t86r 93U55h98e56r

7. 10. 2014 16:31

proč tu trollíš?

1 1
možnosti
Foto

Při vší úctě pane autore, trošku mi to od Vás připadá také cosi jako ,,odezdikezdizmus".

T.zv. Pražský Majdan se víceméně zesměšnil sám. Včetně p.Bursíka, ale i dalších, při jejich snaze opět se ,,výrazně" zviditelnit. Že za tím byli čísi partikulární zájmy, to je víc než pravděpodobné. Že ,,majdanisty" pravděpodobně již hodili přes palubu, to nejspíše také. Momentálně jim jsou v období předvoleb. boje k nepotřebě, ač asi čekali opak. Ještě se je mohou pokusit použít/využít/zneužít v listopadu. Do jisté míry to ovšem mohou ovlivnit i výsledky voleb. Takže, nechme se překvapi, třeba zas bude nad čím se pozastavit, ale i čemu/komu se zasmát 8-o;-)

0 0
možnosti

L41e11o 13W75o68l34f

7. 10. 2014 16:07

No,to je slátanina, Bože muoj.8-o

4 0
možnosti

Ano, bývala KGB konala další z demonstrací proti genocidě etnických Rusů na Ukrajině a zkuste mi to vyvrátit, vždyť u nás těch ruských propagátorů Putinských demagogických lží je tu něurekom, no a vy tomu věříte. Inu vaše víra, vaše oddanost.

2 0
možnosti

Tohle není o víře, ale o faktech a ty bohužel nejsou na vaší straně pane Menšíku.

0 0
možnosti
Foto

Umíte, pane, definovat, co je to fašismus? Obávám se, že ten výraz používáte jen jako obušek. Pak máte celý projev postaven na chylném východisku.

7 0
možnosti

Víte vůbec co znamená pojem fašismus? Zde je jedna z definic:Fašismus je politický režim původně nastolený v Itálii (B. Mussolinim vr. 1919), založený na autoritativní vládě jedné strany, agresivnímnacionalizmu, potlačování občanských svobod.

Hádejte zda se tato definice hodí více na Ukrajinu nebo Rusko.

7 0
možnosti

nemusím hádat, jednoznačně na Ukrajinu, Ruská federace je kapitalistický stát s parlamentní demokracií, na ukrajině vládne chunta , která se dostala k moci násilným převratem jako chunta v ChIle

2 1
možnosti

karma***, budete trhán na kousky, hodně štěstí pokud se hodláte připojit k diskusi, tak prosím, preventivně dodržujte kodex, nenechte se unést i když budou sprostí a invektivy budou lítati vzduchem, tak deme na ně

1 2
možnosti

P53e57t27r 77U68h80e96r

7. 10. 2014 15:56

kapal zásadně nediskutuje, cenďo, tak buď v klidu...:-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky