Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M81i72l94o70š 29F24i43a90l51a

28. 1. 2015 20:16

Vite pane ono je to slozite. Co to je vyvazene zpravodajstvi, to je problem o kterem bychom mohli diskutovat cele dny a nikam bychom se nedobrali. Co si pod tim predstavujete Vy? Pet minut zpravodaj Delnicke strany, pet minut zpravodaj KSCM, pet minut ODS a pet ANO? Kazdy pet zprav s komentarem vyhovujicim jeho strane? Ja kuprikladu souhlasim s tim, ze Kalouska uz nikdy nechci ani videt ani slyset, ale mam uplne zasadne rozdilny pohled na deni na Ukrajine nez Vy. Tak jak to vyvazit, kdyz poplatky platime oba.

Nejlepsi by jednoznacne bylo ty poplatky zrusit uplne, stejne je nase verejnopravni televize plna skrytych nebo normalnich reklam a at se zivej sami. Dneska uz dokazou srovnat sledovanost napr. televiznich zpravodajskych poradu, tak at se snazej prinaset to, co vyhovuje vetsine televiznich divaku. Zasadni otazka totiz je - Skutecne potrebujeme takovou Ceskou televizi, jakou ted mame nebo je to jenom dalsi budizknicemu zrout nasich dani?

3 0
možnosti

Téměř s Vámi, pane Kapale, souhlasím, ale jsem pro radikálnější řešení a to pro zrušení koncesionářských poplatků jednou pro vždy. Náš velký vzor - USA - nic takového nemá a jaký je to demokratický kabrňák. Nechápu proč bych měl, a to dokonce ze zákona, podporovat nějakou skupinu lehkoživků, která se z mých peněz živí překrucováním faktů, hlásáním lží a polopravd a manipulací s veřejným míněním. Pokud někdo touží po tom takovou instituci podporovat, tak ať tak činí, ale ze svého. Nechápu proč bych měl svými poctivě vydělanými penězi podporovat něco s čím zásadně nesouhlasím a co se mi veřejně vysmívá do obličeje. Pokud se najde politická strana, která bude mít v programu zrušení koncesionářských poplatků, má moji podporu zaručenu.

 A ještě malou poznámku k nejhoršímu ministru kultury, který tu kdy byl, k panu Danielu Hermanovi. Jednou mě docela pobavil. V jednom pořadu Českého rozhlasu (už aby byly ty poplatky zrušeny) se pochlubil, jak makal na „revitalizaci“ hřbitova v Západních Čechách (samozřejmě německém). S výsledkem se nepochlubil, ale pokud mu to vyšlo, překonal i samotného Ježíše Krista.

                     S pozdravem Miroslav Čižmár, Nýřany

5 0
možnosti

Dokáže mě někdo vysvětlit ten výraz "vyvážené zpravodajství"??

Co je vyvážené a co ne - o tom rozhodne kdo? Pánbůh? Nebo ovar na Hradě?

Každý si pod vyváženým zpravodajstvím představuje to své, co chce vnímat.

Proto jakékoliv vyvážené zpravodajství je už předem taková hovadina, která se podobá už jen těm povinným koncesionářským poplatkům.:-/

3 6
možnosti

Souhlas, rozhodně koncesionáři by měli více mluvit do chodu České televize, která trvale porušuje zákon o ní.

5 0
možnosti

A37d90a88m 84S23t31a36v16a

28. 1. 2015 15:28

Pravda je, že neumíme řvát, pomlouvat a vnucovat se spacáky jako ta banda tenkrát o Vánocích, která prostě změnila chod ČT ke svému obrazu: k manipulaci, zavádějícím zprávám, případně k nicnedělání! Nanejvýš k šíření pomlouvačných pamfletů o jakémsi peru či viróze. Na takový blbosti jsou čeští televizáci machři. To jo, to je ale jediné!

9 0
možnosti

:-)....Napsal jste to ostře a pěkně !  Už po Vás jedou ! Když to sleduji, pravidelně HP, zprávy, ev. události, hledím na to, jako puk !  Za totality jsem říkal přičtení novin, to snad není možné tomu věřit, ale současná veřejná média to vysoce překračují. Čili.....mají nás nás za primitivní bezmozky !   R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

některé asi právem

7 4
možnosti

P20e53t63r 97U13h73e73r

28. 1. 2015 14:57

No nevím, mistře Kapale, slyšel jsem po zemi české pískat mnoho vrabců a žádnému jsem nerozuměl. Jak to děláte, že rozumíte tomu jejich cvrlikání?

3 3
možnosti

Daleko nejlepší by bylo povinné a na hraně zdravého rozumu vymáhané "koncesionářské" poplatky zrušit. České televizi financovat jeden zpravodajský program ze státního rozpočtu a všechy ostatní zpoplatnit. Tedy ať se na ně dívá jen ten kdo je ochoten si za svoje duševní obohacení sám zaplatit.

8 0
možnosti

Tak se dívejte na NOVU tam budete mít jistě pravdivé informace jak se poprali v hospodě v Horní-Dolní či jakou podprsenku měla nějaká ta "celebrita".

Ale nyní vážně! Nejsme v dnešní době závislí na jedinném zdroji. A existují občané kteří mají ODLIŠNÉ postoje a názory. A Vy se akorát rozčilujete proto, že nevyhovují těm Vašim. Kdyby tam byli každý den pánové Vyvadil a spol. tak by jste nic k tomu neříkal...

5 3
možnosti
Foto

budu se opakovat - to, že media neříkají to, co chci slyšet, nemusí být nutně chybou médii

5 3
možnosti
Foto

pokud vám Kalousek, Babiš, Zaorálek, Dienstbier nebo Schwarzenberg něco ukradli, podejte na ně trestní oznámení.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS