Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Putinovští kolaboranti by si měli uvědomit, že v českém národě nemají žádnou podporu. Jsou směšní a k politování.

0 0
možnosti

Je to pěkná pohádka od pana Kapala, který nemůže překousnout fakt, že desetitisíce lidí vítaly Americký konvoj a odpůrců byly jen desítky. ;-D

0 0
možnosti

Pane Kapal. vim ze se kazdy musi nejak zivit a Vas vek Vas omlouva. Na Vasem miste bych uz tu politiku nechal mladym a sel se "podivat kam denne mraky pluji". A nebedujte. Zadna promena se konat nebude. Takovou radost Putinovi neudelame.

0 0
možnosti
Foto

P21e62t15r 49H33a72n60n10i34g

14. 4. 2015 17:44

Pozdě jsem se dostal k četbě tohoto článku a hlavně diskuzních příspěvků pod ním. Bohužel svou agresivitou mi mnohé z nich připomínají dokonce aktivistické projevy členů ČSM (dorostenečtí komunisté) v padesátých letech, žádající smrt pro herečku Jiřinu Štěpničkovou, že se pokusila o emigraci, či všeobecně známé požadování smrti pro Miladu Horákovou. Začínám mít obavy, že se lidé zase začnou bát projevovat své názory a každý zaleze do své ulity. Škoda, kam se poděla svoboda vyjadřování, po které jsme toužili. Je mi jedno, jestli konvoj projížděl, či nikoliv, ale není mi jedno, jak agresivně se diskutuje

0 0
možnosti

Podle p.Kapala se na světě dějí věci, že to kolikrát ani pravda není.

0 0
možnosti

Odpůrci nejspíš zasloužili dostat pár facek. Asi není nutné jim zlikvidovat celé rodiny, nejližší okruh přátel a každého, koho potkali za poslední 3 roky, ale veřejný linč je v pořádku a legitimní.

0 1
možnosti
Foto

Komuniste se s pojili s neonacisty a presto je nebylo mezi desetitisici lidi kteri vitali nase spojence skoro videt. To je potupa, ze ktere se jen tak nevzpamatuji. 

Ani nevylzou. ;-D

4 0
možnosti

Tady ten pán by potřeboval asi dostat opravdu pěstí a ne jenom o tom psát... Zase....komunista

4 1
možnosti

Heil Hauptscharführer Kapal ! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky