Diskuse

Kauza Nagyová opět u soudu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli Vám dobře rozumím, při trestní odpovědnosti zastáváte stanovisko: "Všichni kradou. Nesuďme ty, které jsme náhodou usvědčili."

0 0
možnosti

Správněééé. Vše řídí spojená Rusko- americko-činsko-izraelsko-indická mafie tajných služeb.  Nagyová je ubohý chudák, spadnuvší do jejích (mafie) spárů.  Vždyť (skoro) nic neprovedla.  Vše "se" vědělo.

1 0
možnosti

Booožinku, Nečas toho o stavbách atomových elektráren ví asi tolik co Vy , nebo já. Tedy kulový. Pokuď by měl skutečně rozhodovat na základě toho, co mu řeknou v Moskvě, nebo ve Washingtonu, tak by o stavbě rozhodoval ten šikovnější vyjednavač a né technicko-ekonomické parametry. Mě jako poplatníka zajímá bezpečnost a cena a Něčas nemá ani o jednom ahnung. To musí rozhodovat lidé, kteří se v tom vyznají. Nečas mohl maximálně uplatnit politické body. Tedy jestli připsat k dobru kšefty radši Rusku, nebo USA.

Rusko-Česká fima má ovšem handicap, že stávající Temelín ma bezpečnostní systém Westinghouse, a dva různé systémy vedle sebe, no nevim, jak píšu výše, my víme kulový. :-)

0 0
možnosti

Nečas na jednání EÚ hájil svébytnost Česka proti němeco-francouzským ujednáním a přiklonil se ke stanovisku Camerona.Ihned po jednání prohlásila veřejně do médií slovenská premiérka Radičová, že Nečas a Česko na toto jeho jednání velmi draze zaplatí.Mašinérie se dala do pohybu a výsledek známe.Milotové z Dědic  se v českém národě najdou vždy.Tam hledejme prvopočátek celého příběhu k němuž se postupně přidávalo více a více vlastizrádců.To, že Nečas nežil s manželkou, oznámil on sám ještě dávno před Ištvánovým pučem.Stovky miliónů CZK, desítky kg Au a mafiánská chobotnice jsou kde?Zůstalo "jen" nezaplacení darovací daně.Nikdo nestíhá Křetínského, že dal Nagyové úplatek?Vždyť se k tomu sám veřejně přiznal.

1 0
možnosti

Na nadpis jste mne nachytal, textem zcela ohromil, především tím odborným výkladem jak je ta ruská technologie jaderné elektrárny nejbezpečnější ;-D, třeba jako Ćernobyl. Bez obav, soud už si s Nagyovou poradí.

0 1
možnosti

Jen na okraj: Technologicky nemají jak reaktory českých elektráren, tak nově budované či projektovaná zařízení s řernobylským prakticky nic společného.

0 0
možnosti

rusáci píšou: kapma..

2 0
možnosti

" že z hlediska současné geopolitické situace a až neskutečné hysterii proti Rusku, která dokonce hrozí otevřeným válečným konfliktem" Kdo bude proti komu bojovat? Nejste Vy tak trochu hysterka?

2 1
možnosti
Foto

Že se v kauze Nečas/Nagyová jedná o účelovou záležitost asi nikdo nepochybuje. Jestli však je za tím zájem osobní, politický, finanční nebo nějaký jiný bude veřejnosti asi vždy utajeno. 

Vy jste si zvolil temné čachry kolem Temelína, transatlantické slouhovství, krachující USA a mimořádně vstřícné, stabilní a finančně zajištěné Rusko. No, nevím....

Obávám se, že prokazujete medvědí službu Rusku v tomto případě nakloněné společnosti. Vaše naprosto nekritická a tendenční prezentace totiž vyvolává zcela opačné pocity, než chcete dosáhnout.

Mám na pozadí Nečasgate (někdy též Nagygate:-)) poněkud jiný názor a Temelín v něm hlavní roli nehraje.

3 0
možnosti

Odkud se pořád berete vy ruská squadro? Vás snad shazuje Putin na padácích. Starej komunista Kapal, nedávno mávající na Václaváku vlajkou se srpem a kladivem se rozpovídal o krachu USA a prosperitě CCCP. Svět je pořád plný proruských bláznů..

7 1
možnosti

USA není v ekonomické krizi, to Rusko, víte??

2 1
možnosti
Foto

Každý chvilku řeže pilku. Kdo není dnes v krizi, zítra bude. Znáte to z bible.

0 0
možnosti