Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Řekla bych, že opravdová situace je ještě mnohem horší. Přijde mi, že od té doby, co byl prezident  zvolen částečně za ruské peníze a částečně za peníze vymahačů a exekutorů, na jejichž návratnost dohlíží Mlynář, se situace výrazně zhoršila.

Vezměte si vzájemné přebírání dluhů podle NOZ  partnery při svatbě, připravovanou evidenci pobytu osob, aby je líp našli úřady a exekutoři, prakticky neomezené možnosti exekutorů při samotné exekuci, jejich praktiky při částečném doplacení pohledávky, kdy vymáhání zbylé části předají kolegovi z jiné kanceláře za další poplatek.

Musíte být neustále ve střehu kdy na vás kde vybalí i neoprávněnou pohledávku nebo platební příkaz, protože soud ji bez bližšího zkoumání může jednoduše překlopit na exekuční titul atd atd. Souhlasím s autorem - jsme skutečně ráj pro exekutory a změna půjde jen velmi pomalu vzhledem k propojené vymahačské loby.

4 1
možnosti
JR

J26a52n 61R29á97ž

28. 4. 2015 13:46

A co s tím, ze se Vám exekutoři nelíbí a roste počet hloupých, kteří si půjčují bez zabezpečení splátek, má společného prezident?

2 3
možnosti

Ano, systém vymáhání dluhů by se u nás měl změnit po vzoru západních evropských zemí. !!R^

4 0
možnosti
MJ

Bezpochyby. Zejména ta srovnání s nejen vyspělými západními státy, ale i s naším postsovětským sousedem. Je neuvěřitelné, že takové VYDÍRÁNÍ a legální ZLODĚJINA je možná v 21. století v civilizované zemi ve středu Evropy.

2 0
možnosti

Zase další blog plný přiblblého paušalizování. Nejhorší vyděrači v Evropě? A proč ne v celém známém vesmíru? Použijte pořádnou hyperbolu, nedržte se u podlahy!

0 11
možnosti
PV

P43a28v18e73l 94V83é80b76r

28. 4. 2015 13:06

Vy jste exekutor, že je vám ten článek proti srsti?

12 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky