Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J11i59ř80í 76B93r11a41d72a

4. 5. 2015 13:19

Napadlo vás, že s panem prezidentem se do diskuze o tom, co na něm lidem vadí, lidé nemusí chtít pouštět? Je těžké pokoušet se diskutovat s někým, kdo vystupuje jako všeznalý, neomylný a bezchybný, a zbytek je póvl nebo minimálně neinteligentní skupina lidí, protože každý aspoň trošku inteligentní člověk musí vědět, že (doplň jakékoliv prohlášení, větu nebo názor pana prezidenta) ...

7 4
možnosti
Foto

Tak at ho studenti místo pískání vyzvou na nějakou diskuzi. Pokud jí nepřijme sám sobě uškodí.

7 2
možnosti
JR

J64i97ř81í 50R25o10d

4. 5. 2015 10:29

A Vy se jistě, pane autore, zasadíte o to, aby paní profesorka Gymnázia byla propuštěna tak, jako to dělali komunisté s lidmi s jiným názorem, že ano?

5 6
možnosti
ZJ

A vy jistě vysvětlíte proč se na školy nemá tahat ani náboženství, víra a politika a paní profesorka to nectí?

Diskuse ano, ale trapná dehonestace? To moc o kvalitě nesvědčí, jeden málem místo politiky hodí šavli v přímém přenosu a odpůrci místo diskuse jen poblijí sako oponentovi? (obrazně - vysvětlivka pro tupější členy pražské kavárny)

4 2
možnosti
Foto

Tady jde o jedno. Stuendit křičeli,pískali,ukazovali červené karty ale diskutovat o tom proč to dělají nechtěli. Proč tam tedy byli? Jaký význam mělo jejich vystoupení.

6 4
možnosti
JK

J87a82n 58K69a60š44p79a97r

5. 5. 2015 1:43

Jiří, přece byste nechtěl, aby řekli pravdu (že je tam ta dobračka nahnala) a měli pak problémy ve škole? Takhle se hezky provětrali a paní profesorka určitě zohlední jejich snahu při hodnocení jejich studijních výsledků. R^

1 3
možnosti
PN

Za mě PLUS za odvahu napsat článek proti proudu, obzvlášť v době, kdy je "IN" si na prezidenta plivnout a lidé, kteří na něj neplivou, tak jsou označování za bolševiky a jsou vysmívání (což je téměř jediná zbraň odpůrců).  Nejsmutnější pohled byl tenkrát na mentálně postižené děti protestující proti Zemanovi, to bylo opravdu ubohé zneužití nevinných. Nechápu vás, odpůrce Zemana, proč je ve vašich příspěvcích tolik nenávisti a posměšků.. V tu chvíli nejste o nic lepší než on.

8 7
možnosti
LT

Bohužel s Vámi nesouhlasím. Nemyslím si totiž, že je IN si na prezidenta plivnout. Jen bohužel ten člověk, co je právě ve funkci prezidenta dělá a říká některé věci, se kterými slušný člověk prostě nemůže souhlasit a je proto jen samozřejmostí, že se mu to snaží dát najevo. To je dokonce občanská povinnost v demokratické zemi. Nemusíme vždy souhlasit se stylem, kterým svůj názor prokjevují, ale je naprosto zásadní, aby toto právo měli.

Ještě k tomu stylu - víte, říká se "na hribý pytel, hrubá záplata" a to bohužel v případě našeho současného prezidenta platí. Slovo bohužel používám ne proto, že bych ho chtěl hájit, ale protože bych osobně chtěl mít za prezidenta člověka, který má morální kredit a kterého bych si mohl vážit. To v současné době nelze ani se zavřenýma očima.

8 4
možnosti
JK

Vadí vám demokracie. Jste klasický vyznavač "hlavního proudu" a každý kdo je proti, je zmanipulovaná verbež. Ještě že ti mladí mají svoji hlavu. P.S.: Vystoupit na mítinku Zemana proti Zemanovi je sebevražda v přímém přenosu. Zeman z vás za potlesku svých noshledů udělá blbce. V tom jediném je totiž brilantní - urážení a zesměšňování oponentů.

24 8
možnosti
RM

Pan Konrád nám tady předkládá velmi sugestivní argumenty, ale myslím, že pravda je opět docela jinde. Kdyby totiž ti kartičkáři měli nějaký silný argument, který je pravdivý, který má opodstatnění, je důležitý, třeba i vtipný, tak by toho Zemana trumfli a je úplně jedno, zda je tam tolik jeho příznivců či odpůrců. Pravda by byla slyšet !! Jenže když se někdo nezmůže na slovo, natož na argument, který by měl hlavu a patu, tak to asi o něčem svědčí. Zkuste si se Zemanem zahrát šachy. Nedoporučoval bych vám to, neboť tu hru velmi zvládá, stejně jako politiku :-)

8 17
možnosti
VK

Pro Admina:

Jak dlouho tu bude ten komunistickej pamflet ještě viset? Nebo máte přes svátky dovolenou?

2 8
možnosti
RM

Pro černocha Kopřivu (když autor je komouš, proč by on nemohl být černoch). Máte dost problém s opačným názorem, co? Asi schvalujete jen to, co je dle vás pravda, co? A co když se pletete? Ale nebojte, já vím, že vy se přece nikdy nepletete, že jo? Neboť dle hesla, ten největší blázen vždy tvrdí, že má pravdu :-)

9 3
možnosti
Foto

I73v94a68n 98M59a39r54e26k

3. 5. 2015 9:40

No, mě úplně stačily naučené bláboly dvou týpků z řad studenstva v posledním pořadu p.Jílkové. Soudný člověk musel být  totálně znechucen  nejen z nich ale i z p. "PRO-MO-PRO" a jakéhosi "experta" a překrucovače čehokoli  (hlavně průběhu II.svět války a poválečného vývoje u nás ) prý profesora Klvaně RvRvRv

4 1
možnosti
Foto

I65v87a44n 27M42a14r72e31k

3. 5. 2015 10:19

Oprava. . . .No,mně . . . . . . .  R^

0 0
možnosti
FS

Pane Kapale, podle Doc. MUDr. Skály alkohol devastuje mozek a ničí i fyzickou kondici.

4 4
možnosti
Foto

a má i neblahé účinky na topořivost

2 2
možnosti

Vy presidenta podporujete a jistě víte proč:

Proto, že je to alkoholik? Ne?

Tak proto, že mluví sprostě a je to hulvát? Ne?

Tak proto, že leze do zadku Číňanům a kamarádí se s Putinem ? Taky ne?

Tak, proto že pouráží kdekoho? Taky ne?

Tak proto, že rozdává knížecí rady? Ne?

Tak proto, že má rád tlačenku a ovar? Ano?

10 5
možnosti
Foto

Já Zemana volil protože jsem ho chtěl volit. A tím to hasne.

5 4
možnosti
Foto

Zemana nemusím, ale ta kampaň proti němu je až ostudná. Já nevím, co k tomu říct. Volba byla buď strašná ve smyslu Zeman, nebo strašná ve smyslu Schwarzenberg. Nemylím si, že by něco z toho byla výhra

4 4
možnosti
JK

Volba mezi posledními kandidáty byla opravdu špatná! Ale za svou "kampaň" si hulvát můžete sám ! Přivedl úctu k hlavě státu na samé dno ! Putinova hlásná trouba,dělá ostudu EU NATO a hlavně ČR !;-€

7 2
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky