Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Možná jenom studenti cítí, že opilecká sebestředná figurka Miloše Z., trpící stařeckou demencí není to pravé ořechové a nedovedou to konkretizovat a odpovědět na Vaši otázku. Možná to berou pocitově a nikoli zvráceným pohledem na svět, jako vy. Pokud Vám totiž připadá tohle individuum na hradě jako adekvátní reprezentant země, pokud Vám připadá družina, kterou se Zeman obklopuje jako něco, co je v intencích normálnosti,  pokud Vám přešlapy lidového prezidenta, zvoleného prostým lidem, který  neleze do pozadí Amikům,  ale o to horlivěji je zabořen v zadnici Rusů  a zcela nedůstojně pochlebuje Číňanům, patrně bude vaše úroveň  a specifické vnímáni světa dosti jiné, než u těch, o něco více než vy, charakterem, morálkou  a přemýšlením vybavení študáci.

14 3
možnosti

Možná jenom studenti cítí ... cože ? 8-o;-D Je sice hezké mít vysoké sebevědomí, není to ale v tomto případě poněkud nesoudné sebezhodnocení ?

Zemanova důvěryhodnost je podle sociologických dat v dospělé populaci zhruba 40ti procentní. Opravdu myslíte, jakkoliv je sympatické, co píšete dál, že těch zbylých 60% tvoří studenti ? :-)

2 3
možnosti
ZE

Ono jde taky o to, jak a kdy se vulgarismus použije. Miloš to prostě neumí.

7 1
možnosti
MT

Take protestuji. Nic nikomu neni po tom, jestli je pan president vulgarni, lze nebo je podnapili. Mame ho radi, takovi jaky je. At si americani rikaji co chteji, povrazdili indiani a cernochy vrazi furt a pijou spinavou vodu. Chlapi u nas v hospode to taky rikali.

10 1
možnosti
PV

A vy si jako myslite, ze se nekomu pravda hodi do kramu ...? By byli padli na hlavu, kdyby s necim takovym souhlasili.

1 0
možnosti
JD

Víte co je zajímavé - ze svého okolí neznám nikoho kdo MZ volil. Opravdu nikoho. A to se jedná o celkem dost lidí. A přesto byl zvolen. Opravdu by mne zajímalo jak vypadá typický volič MZ...

S MZ nesouhlasím a s tím jak vykonává prezidentský úřad jsem hrubě nespokojen. Ať si klidně odkroutí co mu zbývá, ale znovu ho tam už opravdu vidět nechci.

19 1
možnosti
PK

P40a92v68e56l 36K34u96l15a

2. 5. 2015 17:51

Já jsem na tom stejně, jen jsem přesvědčený o tom, že někteří z mého okolí ho volili. Jen se to stydí přiznat :-):-/

9 1
možnosti

Byly to nedospělé děti, které ještě ani nemají volební právo. ...

;-D;-D;-D

Kde už jsem to jenom slyšela ? Nebylo to náhodou tady ?

„V žádné zemi, ani v rozvojové ani socialistické a kapitalistické neexistuje to, aby patnáctiletý děti určovaly, kdy má odejít prezident nebo kdy má přijít a kdo jím má být. A to se bohužel stalo“ (23. listopadu 1989, ČKD Praha).

Bravo, pane autore. ;-D;-D;-D

37 5
možnosti
JD

Přesně tak. Stejná rétorika.

5 1
možnosti
MK

Zmanipulované děti - tohle tady bylo naposledy za Štěpána. Úroveň podobná.

9 0
možnosti
JR

Já jsem očekával milionovou demostraci proti Zemanovi jako v listopadu 1989 a ono opět 20 lidí. Zřejmě z gymnázia za to, že nemuseli do školy   :-P

2 6
možnosti
JK

J33o78s49e16f 71K68l33a89t

2. 5. 2015 14:39

Že je jméno Kapal pouze pseudonym a ve skutečnosti se jmenujete Štěpán?

6 5
možnosti
HM

to by odpovídalo,Štěpán je zažraný komunista ;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky