Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P29e20t41r 68L77u87k30e85š

2. 5. 2015 14:33

Tady je ale žvanilů a bezpáteřníků, kteří obhajují manipulaci a vymývání mozků. Beztak sami vymývají mozky vlastním dětem, a jelikož ani sami nedokáží říci proč, nedokáží to ani jejich děcka. Jen tupě zírat.

0 7
možnosti
Foto

U některých není co vymývat, že? ;-);-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Úplně stejně o zmanipulovaných studentech informovali eStéBáčtí pohůnci a normalizační kádři ve třetí listopadov dekádě roku 1989 ..... od té doby jsem na sousloví "zmanipulovaní studenti" a "důkazy" prohlášeních čestných osob (moc dobře si pamatuji, jak o tvrzení čestných osob hovořila jistá paní ze správy kolejí v Ústí nad Labem, která se snažila opakovaně propašovat v listopadových dnech roku 1989 do centra studentských protestů na kolej na Klíši příslušníky tehdejšího Sboru národní bezpečnosti v civilu) krajně alergický.

Ale docela mě začíná zajímat, jak jste psal v době listopadových událostí, takže si nejspíše zalezu někam do archivu a vyhledám si Vaše články z té doby. Třeba se ještě zasměju a možná i pochopím Vaši rétoriku.

15 4
možnosti
PK

P14a95v75e33l 42K68u80l45a

2. 5. 2015 14:18

Řekněte si Ovčáčkovi, on vám na Kapala něco najde ;-D

5 2
možnosti
RN

Já taky vehementně protestuji proti snahám amerického velvyslanectví dehonestovat našeho prezidenta. To, jak ho diplomaté USA ožerou na ruské recepci před přehlídkou korunovačních klenotů, vkládají mu do úst slova na úrovni opilého dlaždiče, podsouvají mu neexistující články a dodávají mu pravdivé informace o ruském postoji k válce na Ukrajině, které následné dementuje ruský prezident, předseda vlády i ministr zahraničí, je nanejvýš odsouzeníhodné.

47 3
možnosti
HM

stejně ,nejhezčí protest byl ve škole ,před kamery , studenti nepoložili Zemanovi žádnou otázku ani jednu otázku ,ačkoli byli i ředitelem vyzývání ..nakonec Zeman si vyžádal otázku od ředitele..;-D;-D hahaha

5 3
možnosti
Foto

Studenti mají rozum, proč ze sebe nechat dělat blbce. V tom nemá Zeman konkurenci.

0 0
možnosti
JN

J70a53n 12N29o37v56á33k

2. 5. 2015 13:41

že snad jednou u nás přestane překrucování faktů a začne se říkat pravda.Pokud tohle řekl Miloš ,tak to je prča.

4 2
možnosti
LM

Poklidně protestovat - s červenými kartičkami - je naprosto v pořádku. O tom demokracie je  - nesouhlasit a mít svůj pohled na věc. Házet vejce, to už je příliš a hodně za čárou... To se asi shodneme všichni ;-)

7 1
možnosti
HM

ale ,že ty červené kartičky ,jsou geniální nápad..;-D  proti tomu je Zeman hodně bezmocný..;-D

9 1
možnosti
RS

Nas problem je proruska pata kolona. To je duvod k protestu.

2 0
možnosti

"Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde. Více se dozvíte na: http://www.brandyske-noviny.cz "  Tak tohle mi stačilo, dál už jsem ani nečetl - novinář co není schopen bez chyby dvě věty 8-o

4 1
možnosti
VK

Je zajímavé, že takového bolševika, jako jste vy, Havranek, Petřík, Kašuka, Cvalín....jsem v reálu ještě nepotkal. Jsou dvě možná zdůvodnění. Pohybuji se v jiné vrstvě lidí, a ta druhá je, že těch pár ultrabolšánů je zalezlých na internetu. venku jsou téměř neviditelní.

11 3
možnosti
LL

Pane Kapale .... těší mě, že studenti vnímají realitu hradního pána, narozdíl od vás a vám podobných. Píšete že podporujete prezidenta Zemana ... a vy víte proč ?

23 3
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky