Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Co je fakt, že když dostanou protestující příležitost k vyjádření se, tak dělají jako že nic. Jak pak chcete soudit člověka, který vám dá prostor, abyste mu dokázali, že je mimo, když stáhnete vocasy a jen máváte přiblblými kartami. 

A tak je to tady se vším, všichni jsou hrdinové a chytráci, dokud nemusí s kůží na trh a obhajovat svůj názor z očí do očí.

1 1
možnosti
PK

A teď ještě to o těch ztroskotancích a samozvancích.R^;-D

3 2
možnosti

Volili prezidenta a nevěděli proč, dnes bijí hlavou o stěnu co si to zvolili za hulváta, alkoholika, mstivého, zlého a zákeřného člověka.

7 6
možnosti
JT

Vědí a takový člověk jim imponuje protože neráčkuje a nemá majetek ;-D Tomu nezávidí.

3 0
možnosti

Četla jsem teď odpoledne  diskusi na Idnes o prezidentovi v souvislosti s nejmenováním tří profesorů. Objevily se tam tak strašně sprosté příspěvky, že vůbec nerozumím tomu, kdo je za tuto diskusi odpovědný, že nějak nezakročí. Ne za názory!!!!   Za  sprosťárny typu "ožralé prase" apod. Podle mne je to URÁŽKA HLAVY STÁTU ať by jí  byl kdokoli. Nestydí se ti, kdo to mají na starosti?Je to hanba i jejich!

7 2
možnosti

Souhlasím. V kontextu s tím, za jaké maličkosti jsou zde jinak příspěvky mazány, je tahleta shovívavost zarážející. Zřejmě záleží na tom, jaké politické preference vyznávají administrátoři. :-P

6 0
možnosti
JK

J49a95n 57K97o11z30á90k

6. 5. 2015 14:17

Chudinky zmanipulované děti, ale kdo manipuluje s vámi. Máte s kameny zkušenosti ze 69 před Aeroflotem? Dal jste je tam, nebo ne.

3 2
možnosti
JT

A  za vším jsou agenti ze zapadu .. :))) Bavíte

3 3
možnosti
JP

To je tak dojemně objektivní článek, až mi slza ukápla. Chudák pan pravdomluvný a objektivní pan prezident

7 4
možnosti
VS

Víte proč jste, na rozdíl od našeho pana presidenta, dosud neznal Novou Ves u Nového Města nadMetují, obec s nejdelším názvem u nás, o které Vás tak vtipně poučil pan president?Protože Nová Ves u Nového Města nad Metují neexistuje a pan president si ji vymyslel,nebo asi popletl s Novou Vsí u Nového Města na Moravě, ale ta zas už nemánejdelší název. Od července může pan Ovčáček zahájit nové pátrání azveřejňování seznamu všech Nových Vsí v Česku, protože pan president o té své na100% četl nebo tam možná i byl.

12 0
možnosti
JR

J25i38ř89í 20R16o22d

5. 5. 2015 19:44

Přesně tak, je to jako s tím Peroutkou. Pan prezident zná Novou Ves u Nového Města nad Metují. My ostatní známe Novou Ves u Nového Města na Moravě.  Ale pan prezident je neomylný:-)

2 0
možnosti
ZJ

Ona to pořádně neví ani "pražská kavárna", nebo možná ví, ale nějak to nedokáže vysvětlit. Na útok si vyberou klidně totální prd, klidně bez důkazů na který prezident reaguje a oni pak týdny analyzují, jestli by ho za jeho odpověď nešlo hned druhý den oběsit.

Vždy najdete užitečné idioty co za den volna, krásnou novou píšťalku a lásku paní "profesorky" půjdou i na barikádu. (proč uvozovky na profesorce? protože je to učitelka, Profesor je akademický titul na který strašně trpí středoškolští učitelé, na VŠ tuhle úchylku nepoznáte, tam se užívají skutečné tituly, ne vysněné).

7 4
možnosti
JR

J46i63ř57í 74R79o55d

5. 5. 2015 19:42

Ti, kteří používají pojem "pražská kavárna" jsou úplně stejní lidé, kteří v době komunistické totality používali pojmy, jako zkrachovanci, ztroskotanci a podobně. Jistě jste, soudružko, přívrženec takovéhoto hodnocení lidí. Prosil bych Vás jen o to, abyste otevřela oči a porovnala, jak to v naší republice vypadá dnes a porovnala to se šedí, oprýskaností a zanedbáním všeho před více jak 25ti lety. Vy asi nevidíte, že lidé mají svobodu a Ti snaživí a schopní jsou schopni dostat tuto zemi mezi vyspělé země světa. Vy si snad ani neuvědomujete, že tak,  jak se dnes máme u nás v ČR dobře -  se nemá 90 % obyvatel této země. Vy byste nás-se svým smýšlením- dostala mezi těch 90% živořících lidí na této planetě. Já jsem rád, že patříme mezi 10% těch bohatších!

4 5
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky