Evropa páchá sebevraždu

27. 05. 2015 17:55:00
Svět se dal do pohybu. Z historie známe již dvoje stěhování národů. Při jedním z nich naši předci, Slované, osídlili i střední Evropu.

V současné době jsme svědky dalšího počátku stěhování národů, ale je to stěhování hrozící zánikem civilizace, na kterou jsme zde, v Evropě, zvyklí. Podle některých médií je v pohybu na pět milionů lidí, a to je pouze počátek.

Z historie známe i několik případů, že se evropské národy bránily invazi jiných kultur se zbraní v ruce. Ať již to byli Avaři, Hunové či muslimové, tehdy reprezentovaní především Osmanskou říší. Všem nájezdům se Evropa ubránila zásluhou statečnosti, ale i prozíravosti našich předků, kteří věděli, že pokud se těmto nájezdníkům nepostaví, evropská kultura by vzala za své. Podařilo se to s jedinou výjimkou, Pyrenejský ostrov na dlouhou dobu ovládli vyznavači proroka Mohameda.

Evropský parlament, i hlasy českých europoslanců, a to dokonce hlasy všech sociálně demokratických poslanců z České republiky, schválil kvóty na rozdělování uprchlíků jak ze středního východu, tak z Afriky, do všech zemí Evropské unie. Nikdo z českých europoslanců neměl odvahu hlasovat proti tomuto nesmyslu a jen někteří z nich se hlasování zdrželi. Jak má český národ věřit premiéru Sobotkovi, že ČR nepřijme požadované množství imigrantů, když právě europoslanci z jeho strany všichni do jednoho hlasovali pro kvóty?

Po internetu kolují různá videa, která názorně ukazují, jak se tito imigranti, a to jak ze středního východu, tak z Afriky, chovají. Viděli jsme demonstrující muslimy v Berlíně, kde nosili na víku od krabice napsané heslo „Všechny vás pobijeme.“ Slovem všechny mysleli nás, nevěřící v proroka, tedy Evropany. Jindy se zvířecky nepříčetní muslimové dokonce v Bruselu dali slyšet, že pokud Belgičané nebudou chtít přijmout islám, tak mají ze země odejít. „Jsme tady doma, když se Belgičanům nelíbí islám, ať se odstěhují.“ Ano, i tento nápis bylo možné si na videu přečíst.

Kdosi pořídil tajný záznam z bohoslužeb v brněnské mešitě a i tento záznam byl umístěn na internetu. Z něho zcela jasně vyplynulo, že islámisté nemají vůbec v úmyslu spolužít s námi v klidu, ale chtějí nás násilím vyhnat, zlikvidovat či porobit tak, že se budeme muset my, Češi, chovat podle muslimských přání, jinak bychom se se zlou potázali. Tolerance českých muslimů? Chiméra, ani náhodou!

A další indicie toho, co nás pravděpodobně čeká, pokud se proti tomu nepostavíme. Vůdce islámského státu, hojně podporovaného USA, jak svědčí videozáběry přistávajících amerických letadel zásobujících Islámský stát, prohlásil, že islám je válečné náboženství, nikoliv mírové. A záběry z jižní Itálie to jenom dokazují. Tam pro změnu afričtí imigranti, bůhví, zdali i oni nejsou islámského vyznání, to člověk neví, totálně zničili jednu z hlavních ulic menšího jihoitalského města.

A další náhodně natočené video, tentokrát bylo z Holandska. Po ulici jde dívka. Bohužel má na krku přívěšek – křížek. Tři mladí muslimové se kvůli tomu křížku na nic netušící dívku vrhli a velice brutálně ji zbili, kopali do ní, i když ležela na zemi a dokonce ji dupali na hlavu. Všichni, kdo mají internet, to jistě viděli. Nepochopitelné pro mne bylo to, že se dívky nikdo z kolemjdoucích nezastal, asi měli z muslimů strach.

Podle agenturních zpráv, které se ovšem v našich mainstreamových médiích nikdy neobjevily a neobjevují, se z několika jihoitalských vesnic, které čelí abnormálnímu počtu imigrantů z Afriky, již stěhují lidé pryč a raději, z obav o vlastní život, nechávají své majetky na pospas řádícím Afričanům. Jiné vesnice dokonce proti nim stavějí barikády, lidé se ozbrojují a své vesnice před těmito zvířaty v lidské podobě brání. „Jsme odhodláni své vesnice proti imigrantům ubránit i za cenu střelby,“ prohlásil dokonce starosta jedné z těchto vesnic.

A tyhle lidi, tyto imigranty by nám chtěla EU násilně a rozkazem nacpat do země. Je vidět, že i přes silná slova premiéra se vláda rozkazům velkého bratra z Bruselu podřídí. Zrekapitulujme si, jak se počty pomalu navyšovaly. Ministr vnitra nejprve oznámil, že přijmeme jen sedmdesát devět imigrantů ze Sýrie. Pak se ukázalo, že se jedná o stejný počet silně rozvětvených rodin, takže lež. Poté Chovanec přiznal, že přijmeme do pěti set imigrantů, o něco později se i v mainstreamu objevilo, že by jich mělo být kolem dvanácti set. Pomaloučku, polehoučku nás tak establishment připravuje na to, že nás imigranti za čas zaplaví stejně, jako tomu je v případu jihoevropských států. Pomalu nás připravuje na to, že proti evropské komisi nemáme šanci uspět, a ta hovoří pro ČR o počtech povinně přijatých imigrantů mez patnácti a třiceti tisíci. Ale pozor! Ani toto ohromné číslo není konečné, naši představitelé nehovoří o tom, že se jedná o povinnost ročního přijímání takovéhoto počtu.

Pokud se proti tomu český národ nepostaví, budeme v naprosto stejné situaci, jako jsou již nyní v některých státech Evropy. Proč se najednou na pořadu dne v Rakousku objevila možnost uspořádání referenda o setrvání či vystoupení z EU? Právě z obav o nuceném přijímání imigrantů. Jsem přesvědčen, že Rakušané referendum uspořádají a z obavy před násilnostmi imigrantů, které by přišly stejně tak, jako po noci přichází den, z EU vystoupí. A to je jediná obrana před tím, abychom si do země pustili velké množství lidí, kteří mají jen jediný cíl – nepracovat a mít se dobře. Jak? Všemi způsoby včetně násilí. To v případě nemuslimských Afričanů a u muslimů by se k tomu přidala ještě nenávist k nevěřícím a snaha zmuslimovat naši zem. Pokud naše vláda nepřistoupí k referendu a my v EU zůstaneme, nic jiného nás nečeká.

Tím, že EU namísto nepovolení uprchlíkům vůbec přistát, tak, jak to učinila Indonésie, tisíce imigrantů denně přijímá, prakticky páchá sebevraždu.

PS: Nenechte si ujít: Speciální pořad s hostem vysílání: Novinářem Ĺubomírem Huďem (známý ze Slobodného vysielača SK) moderují a diskutují: Martin Dukát a Vladimír Kapal a Soňa Zikmundová. Dnes (27.5.2015) od 18 hodin na rádiu Svobodný vysílač CS. Záznam pořadu ke stažení zde
Autor: Vladimír Kapal | středa 27.5.2015 17:55 | karma článku: 42.65 | přečteno: 4580x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.98 | Přečteno: 190 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.73 | Přečteno: 206 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 613 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 171 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4707
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde. Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...