Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vláda připravila další gestapácký zákon

Před nedávnem skončilo mé autorské čtení na rádiu Svobodný vysílač CS knížky vzpomínek na mého dědu, francouzského legionáře. Vyprávěl mi, stejně jako mí rodiče, o době okupace.

Stalo se tehdy, že gestapáci zabušili na dveře dědova domku ve tři hodiny v noci a děda je musel pustit do domu, kde bezuzdně řádili. Pokud by odmítl, hrozilo by mu rozmlácení dveří a koncentrák. Tehdy byl zákon, že orgánům německé moci musel každý otevřít a pustit gestapáky do domu či bytu.

Před více než pětadvaceti lety nás obelhali tím, že slibovali, po zpřetrhání okovů komunistické nadvlády a nesvobody, konečně svobodný a důstojný život. Lhali nám všichni a my bloudi, včetně mne, jsme jim uvěřili a jako idioti mrzli na Václaváku či Letné a cinkali klíči. Ta zmiňovaná lidská svoboda a důstojnost však vydržela jen něco přes dva roky. Pak, aniž by se národa někdo zeptal, jen o své vůli, ti, jež jsme si svobodně a s důvěrou zvolili, zničili odkaz našich předků, nadutě zahodili krev a životy těch, kdož se o vznik republiky zasloužili a s výsměchem sobě vlastním pohrdavě zničili dílo svého, tolikrát zmiňovaného, zakladatele státu T.G.M. a republiku rozdělili.

A začali přitahovat šrouby, začali pomalu naplňovat to, co vlastně bylo cílem celého listopadového kvasu, začali, pomaloučku a polehoučku, přijímat zákony, které vedly k našemu pomalému zaměňování lidské svobody a důstojnosti za otroctví. Přesně podle přání těch, kteří stejně tak tehdy, jako dnes, řídí chod světa. A my, již několikanásobní bloudi, jsme je ještě volili. Začaly nás na každém kroku sledovat kamery, prý kvůli boji proti kriminalitě, říkali. Zase jedna lež, kamery žádnou kriminalitu nepotlačily, zato oni věděli, kdy a kdo kam jde a s kým si třeba na náměstí povídá.

Pak vytvořili městské policie, další nástroj k šikanování normálního občana. Prý kvůli větší bezpečnosti na ulicích, říkali. Lež! Bezpečnost ani násilí se nijak nezmenšilo, jen přibylo šikany lidí. A přijímaly se další a další zákony, které lidskou svobodu a důstojnost člověka, dále a dále oklešťovaly. Rozprodal se stát, totálně a lidé se stali otroky cizáckých zaměstnavatelů bez možnosti změny. Za minulého režimu protestujícím lidem hrozilo vězení, ale nehrozil jim, po propuštění, hlad a ztráta střechy nad hlavou. A to se děje dnes. Hrozí totiž tomu, komu by se nelíbilo zotročování, ztráta práce, ztráta příjmu, a to je daleko horší, nežli vězení.

Každá polistopadová vláda jenom lidu českému škodila, okrádala jej a zotročovala, jen aby ti mocní, politici a tak zvaní podnikatelé, měli den bohatší králů. A my, lid této země, jsme jim to vše platili. Tím, že se platily vyšší a vyšší daně, vymýšlely se stále nové a především se za vše udělovaly pokuty.

Tato vláda, fakticky vláda slovenského agenta Bureše, neboť je to právě on, kdo vládne, stejně jako u předešlé vlády Nečase fakticky vládl snad největší zločinec v historii země, Kalousek, neboť jak Nečas, tak současný premiér Sobotka se tolik bojí o své křeslo, že oba skákali a skáčí, jak tito dva zločinci pískají, začala přijímat, a vypadá to, že na rozkazy EU a USA, jeden zotročující zákon za druhým. Nejdříve zakáží kouřit v restauracích. Sláva, volají nekuřáci a vůbec si neuvědomují, že se nejedná o ničí zdraví, ale o úmyslné zotročování lidí. Klidně totiž může následovat zákaz pití piva, či konzumace tučných potravin. Jedná se o zkušební balónky, aby ti zločinci zjistili, kam až mohou zajít a zdali se lid naší země nechá donekonečna ohlupovat a zotročovat.

Teď přišla vláda s dalším zákonem, a tentokrát se opravdu jedná o zákon s puncem gestapa. A jako obvykle, pro oblbnutý národ to zabalili do krásných slov. Ten zákon na ochranu životního prostředí totiž bude dovolat jakýmsi úředníkům bez soudního příkazu a kdykoliv vstupovat do soukromých obydlí, aby tito úředníci kontrolovali, čím dotyčný topí. Dosud bez soudního příkazu nemohli do domu či bytu bez dovolení majitele vstupovat ani policisté. Tito úředníci budou moci. Jako kdysi zmiňované gestapo. A ten, kdo je odmítne pustit, zaplatí, a to opakovaně, tak vysokou pokutu, že raději gestúředníky do domu či bytu pustí. A ti se mu za to odvděčí další udělenou a mastnou pokutou. Tímto zákonem, neboť jsem přesvědčen, že jej náš pimprlový parlament přijme, jsme se dostali opět o několik kroků k otroctví.

Ministr a herecký tajtrlík Stropnický stáhl návrh branného zákona, dalšího z řady zotročujících zákonů. Zatím. Jenomže EU tlačí, stejně jako váleční jestřábi z USA, aby byl tento zákon přijat, a jsem přesvědčen, že bude předložen, možná s minimálními úpravami, a bude jistojistě našimi politickými loutkami a zrádci národa schválen. Tím pádem budou moci být posláni muži i ženy od osmnácti do šedesáti let, jako kanonefutr, do první linie, již docela veřejně proklamované války s Ruskem. A jak řekla jedna z nejhorších političek vůbec, Helena Langšádlová, tak podle ní by prý jaderná válka s Ruskem byla válkou za naší svobodu. Ti naši lidé by v té první linii přežili, dle vojenské doktríny USA s názvem Steel Rose, maximálně dva dny. Proto se v tomto plánu vůbec nepočítá s logistikou, není proč.

A lze očekávat návrhy dalších a dalších zákonů, které z nás udělají ještě větší otroky, nežli jsme kdy byli, ať už za nadvlády c a k monarchie, Ruska a KSČ, či za okupace. Kam až budou moci politici zajít? Kam až jim to dovolíme? To jsme opravdu takové ovce? Téměř každý týden se v Praze konají demonstrace. S účastí pár lidí. To nemá smysl, takovým demonstracím se politici jenom smějí, pokud je vůbec vezmou na zřetel. Mělo by se demonstrací konat méně, ale zato s co největší účastí, jako byla milionová demonstrace ve Španělsku či Itálii. A nejen proti tomu, aby z nás politici dělali otroky, ale i proti přijímání imigrantů z jiných kultur. Vždyť pokud tomuto vyprovokovanému exodu Evropa nezabrání, bude to její konec. I proti tomu bychom měli v ohromném množství protestovat, a pokud by vláda a parlament hlas lidu neposlechl, pak pryč s takovou  garniturou, ale to by musel národ povstat celý, jako to udělali Islanďané, nebo my v tom osmdesátém devátém, jinak budeme buď mrtví, to v případě jaderné války, nebo otroci, to v případě, že se jí podaří odvrátit, nebo si opět svou svobodu, důstojnost a lidství vybojujeme.

Poznámka: Poslechněte si dnešní vysílání (od 15 hodin) s Vladimírem Kapalem na rádiu Svobodný vysílač CS  

Autor: Vladimír Kapal | sobota 6.6.2015 14:56 | karma článku: 40,57 | přečteno: 3664x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Nyní vím, proč musela být zničena Jugoslávie

V době, kdy byla, Spojenými státy, EU a především NATO, ničena Jugoslávie, jako celistvá republika, v době, kdy byla tato země bombardována tak zvaným humanitárním bombardováním, jak uvedl naprosto arogantně a nesmyslně tehdejší

23.10.2015 v 16:55 | Karma: 46,06 | Přečteno: 21277x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Moc mne pobavila jedna sluníčková husička

Mainstreamovým médiím, především České televizi, již lidé přestali věřit. Lže, jako když tiskne. A když zrovna nelže, tak manipuluje, například s nelegálními imigranty.

25.9.2015 v 18:33 | Karma: 41,15 | Přečteno: 5558x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

Po druhé světové válce se staly USA světovým hegemonem, a to i přes snahu tehdejšího SSSR a jeho socialistického bloku.

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12 | Přečteno: 1571x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

Již delší dobu se v evropském parlamentu projednává smlouva o Transatlantickém obchodním a investičním partnerství – TTIP.

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11 | Přečteno: 1721x | Diskuse| Politika

Vladimír Kapal

Jan Hus

V současné době je vládní garniturou rozšiřován názor, že Jan Hus, či spíše jeho myšlenky, nabádaly lid k vraždění, banditismu a ničení.

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98 | Přečteno: 1607x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

V březnu by ze Sněmovny vypadla TOP 09. Vyhrává ANO, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky