Vladimír Kapal

Připravuje se další, svobodu omezující, zákon

26. 06. 2015 19:27:00
Jak je všeobecně známo, Česká republika, po počátečním odmítání někdejšího prezidenta Klause, nakonec podepsala tak zvanou Lisabonskou smlouvu.

V podstatě se jedná o souhlas s naprostým podřízením se vůle EU, především Evropské komisi, kterou nikdo z obyvatel Evropy nevolil, která je jmenovaná a tím pádem lze říci, že je samozvaná.

Podle této smlouvy se ČR zavázala, ale nejen podle této Lisabonské smlouvy, ale i již dříve podepsaných smluv, že evropské právo je nadřazeno tomu našemu, a to se týká i přijímaných zákonů. Lze říci, že smíme přijmout jenom takové zákony, které jsou v souladu s těmi evropskými, a v dalším případě musíme přijímat zákony, které nám Evropská komise nařídí. V praxi to vypadá tak, že vše, co si tato nikým nevolená komise vymyslí, následně evropský parlament odsouhlasí, neboť i přes značný počet euroskeptiků, kteří uspěli ve volbách do evropského parlamentu, mají natolik malou sílu, že i nesmyslné zákony, navržené byrokraty z EK, nakonec projdou. A mnohdy jsou to zákony, které lidu Evropy okrádají jednu lidskou svobodu za druhou, a celá EU se mílovými kroky blíží k totalitě, pokud nám již tato totalita nevládne nyní.

V nedávné době EK navrhla zákon, kterým bude zakázáno fotografování na veřejných místech. Například, lidé, kteří by si fotili zážitky z dovolených a poté je umístili na facebook, by podle tohoto návrhu zákona mohli být soudně stíháni s hrozbou vysokých pokut, třeba proto, že by zveřejnili stavbu bez povolení jejího majitele či architekta. Totéž by podle EK mělo platit v případě, že by se na zveřejněných fotkách objevily osoby, které by nedaly se zveřejněním souhlas.

Návrh tohoto zákona je v rozporu s českým právem, ve kterém lze na veřejných prostranstvích fotit a zveřejňovat fotografie na různých sociálních sítích bez postihů a sankcí. Jenomže jsme se, jako republika, zároveň zavázali k naprosté poslušnosti EU a především samozvané EK, bude tento zákon, pokud jej evropský parlament přijme, a já to předpokládám, stejně jako u dalších nesmyslných zákonů z dílny těchto samozvanců, budeme muset zřejmě naše zákony upravit do podoby odpovídající zákonům EU.

Mohla by se vznést otázka, proč je takový zákon vůbec potřeba. Domnívám se, že se vůbec nejedná o zveřejňování fotek památek či výjevů z dovolených a dalších cest, ale tímto zákonem se sleduje jiný, mnohem důležitější fakt. A tím je zveřejňování fotografií a videí například z policejní brutality při potlačování demonstrací, nebo v současné době se jedná o zveřejňování fotek a videí z řádění tlup vetřelců, nazývajících se imigranty, jak jsme toho svědkem stále častěji z míst, kde tito afričtí a arabští imigranti páchají strašlivá zvěrstva. A to vše lidé Evropy fotí, natáčejí a zveřejňují na sociálních sítích a tím tato fakta umožňují vidět milionům lidí, a to je pravý důvod tohoto zákona. EK namísto toho, aby se nájezdům islámských a afrických bojovníků bránila, neboť se v žádném případě nejedná o zubožené uprchlíky, stačí se podívat právě na zmiňovaná videa a fotky, ale o dobře živené, dobře oblečené mladé silné muže – vojáky, kteří mají jediný úkol, a tím je rozvrátit Evropu, zničit klidný život v ní, rozpoutat chaos a z něho potom těžit. A právě proto musí být přijat zákon znemožňující podobná videa a fotografie zveřejnit.

Jedná se o další zákon silně omezující svobodu lidí, další zákon, který dá úřadům moc vysokými pokutami buď zamezit zveřejnění, nebo ty, kdož se tomuto protilidskému zákonu nebudou chtít podvolit, naprosto finančně zničit. Předpokládám, že podobných evropských zákonů, které nám kousek po kousku omezí naši svobodu, bude přibývat. Ven z naprostého otroctví, či feudálnímu poddanství, se můžeme dostat pouze jedinou cestou, vystoupit z podvodu nazývaného EU. Měli bychom usilovat o přijetí zákona o obecném referendu a v něm se jasně vyjádřit, zdali chceme být svobodní nebo zotročení Evropskou unií.

Poznámka: Nenechte si ujít vystoupení šéfredaktora serveru Aeronet.cz ve vysílání studia Kladno na rádiu Svobodný vysílač CS www.svobodny-vysilac.cz Dnes od 19:30 hod. V druhé časti pořadu budete moci zavolat do vysílání na telefon nebo Skype. Pořadem provází: Martin Dukát a Vladimír Kapal.

Autor: Vladimír Kapal | karma: 36.64 | přečteno: 1988 ×
Poslední články autora