Vladimír Kapal

Moc mne pobavila jedna sluníčková husička

25. 09. 2015 18:33:23
Mainstreamovým médiím, především České televizi, již lidé přestali věřit. Lže, jako když tiskne. A když zrovna nelže, tak manipuluje, například s nelegálními imigranty.

Ukazovala spořádanou imigrantskou rodinu s dítětem u jídla ve vzorně naklizeném pokoji. Jaký to rozdíl mezi touto fikcí a skutečností natočenou na mobily všude tam, kde se tito imigranti vyskytli. A to ani nehovořím o videích, kde muslimové zaživa řežou hlavy či upalují ženu. I takových jsem viděl mnoho.

A právě kvůli ztrátě důvěry v mainstreamová média, vznikla média jiná. Na oko se tváří jako alternativa, ale ve skutečnosti oblbují čtenáře naprosto stejně, jako mainstream. Nazývají se fiat alternativou. A je jich čím dál tím víc, jsou samozřejmě placeny oligarchy či dokonce státními penězi a mnoho jich pracuje v žoldu americké ambasády.

V poslední době mne velice pobavila jakási sluníčkářská husička, jinak ji bohužel nazvat nemohu, jménem Ingrid Romancová, která ve fiat alternativě Evropský rozhled napsala článek o tom, že byly vypátrány adresy a odhalena totožnost jednak serveru Aeronet cz. a za druhé kladenského studia Svobodného vysílače CS.

Samozřejmě lhala, jediné, co zveřejnila byl počet článků zveřejněných na tomto serveru i se jmény pisatelů, z nichž většina je podepsána vlastními jmény, jen šéfredaktor píše pod značkou VK a jedna pisatelka pod pseudonymem Pozorovatelka. Tato husička, mám na mysli onu pisatelku článku, kdyby chtěla být za investigativní novinářku, tak nemusela hledat hackery, toto jsou veřejně známé informace a nic víc Ingrid Romancová nezveřejnila.

Ještě většího faux pas se dopustila u kladenské redakce Svobodného vysílače. Nejenže nás „objevila“ a zveřejnila naše jména, ale ještě nás označila za proruské agenty. Nás, kteří se snažíme o pravdivé informace, nezkreslené vládní propagandou. Dokonce zjistila, světe div se!, i naše spojení po skype. Je vidět, že nás nikdy ani neslyšela a jenom papouškuje, co jí nařídili. Jinak by totiž věděla, že se jak telefonním číslem, ale ani adresou skype do studia, nijak netajíme, naopak, několikrát je opakujeme.

Takže tím, že nechceme islamizaci státu, že informujeme občany, co je čeká, pokud budou i nadále pasivní, viz dnešní informace, a opět se světe div!, dokonce na Novinkách.cz, kde se napsalo, že v jednom německém městě vyhánějí majitelku a její nájemníky, rodinu s dětmi, z jejího vlastního domu, neboť jej starosta zkonfiskoval ve prospěch imigrantů. A proto jsme podle této husičky proruským rádiem.

Vrchol všeho však v oné slátanině bylo, že prý naši spolupracovníci pracují v utajení. Tuto informaci tato husička převzala od duševně a tělesně postiženého člověka jménem Hrebenár, který ji zveřejnil již před časem, věren své známé nenávisti ke všem postižením, kteří se navzdory handicapu uplatnili, na rozdíl od něho, že Vítek Jirásek není Jiráskem a Johanka, jeho partnerka, též nevidomá, prý není Johankou, ale Jakousi Pavlou K. Oba prý pracují v utajení, aby, jako nevidomí, prý nepřišli o dávky. Tak to bylo v onom pamfletu napsáno.

A jaká je skutečná pravda? Ani jeden z členů kladenské redakce není ruským agentem, nikdy neprosazujeme ruské zájmy a nikdy jsme nedostali ani kopějku, ale pokud Ruská federace a prezident Vladimír Putin koná to, co považujeme za dobré, tak to oznámíme, nic víc. Vítek Jirásek je skutečně Vítkem Jiráskem a Johanka skutečně Johankou a žádnou Pavlou K. Navíc, za pomoc kladenskému studiu nepobírají žádnou mzdu, neboť nejsou zaměstnanci rádia, ale dělají vše z čirého altruismu.

Kdyby ona rádoby novinářka zavolala na neustále zveřejňované telefonní číslo, rád bych ji poskytl pravdivá fakta. Ale to by nemohla fiat alternativa zveřejnit pomlouvačný pamflet. Takže se opět ukázalo, že tyto fiat alternativy vaří z vody, používají lži a pokroucená fakta. A důvod? Stejně, jako se establishment bojí pravdy a faktů u serveru Aeronet.cz, stejně tak se začíná bát kladenského studia Svobodného vysílače CS.

Vážená, spíše však nevážená, Ingrid Romancová, moc a moc vám děkuji za bezplatnou reklamu našeho rádia a především kladenského studia, které si neustále zvyšuje počet pravidelných posluchačů. Doufám jen, že po přečtení vašeho lživého, jak jinak, pamfletu, nám počet posluchačů opět naroste.

Poznámka: Nenechte si ujít dnešní pořad se šéfredaktorem Aeronetu.cz od 18 hodin na rádiu Svobodný vysílač CS ve vysílání studia Kladno www.svobodny-vysilac.cz Témata: Cenzura u nás a v EU, imigranti, a jiné témata.

Autor: Vladimír Kapal | karma: 41.15 | přečteno: 5549 ×
Poslední články autora