Nyní vím, proč musela být zničena Jugoslávie

V době, kdy byla, Spojenými státy, EU a především NATO, ničena Jugoslávie, jako celistvá republika, v době, kdy byla tato země bombardována tak zvaným humanitárním bombardováním, jak uvedl naprosto arogantně a nesmyslně tehdejší

prezident Havel, jsem si kladl otázku, proč vůbec k válce v Jugoslávii došlo a k čemu to má vést.

Desetitisíce lidí přišlo o život, stovky a tisíce objektů bylo naprosto nesmyslně a zbytečně bombami NATO zničeno, například mostarský most či Rilský monastýr. Z hrdého srbského národa byl učiněn agresor, a to i přesto, že nikdy příslušníci tohoto národa nevedli, ani nechtěli vést, expanzivní válku. Mnoho vojenských a politických představitelů Srbska bylo haagským soudem nesmyslně odsouzeno k doživotním či dlouholetým trestům, a to jen proto, že existovalo politické zadání.

Jugoslávie byla rozvrácena, zničena a vzniklo několik mrňavých státečků, které v evropských strukturách nic nezmohou. Divide et impera, říkal jsem si tehdy, ale důvod, kromě politického vlivu na následné státečky, jsem stále neznal.

Dnes je již známo to, co se počátkem let devadesátých běžně nevědělo, kromě několika opravdu informovaných, kteří své poznatky křičeli do světa, ale nikdo jim nevěřil. Bláhovci, konspirátoři či šílenci, tak se tehdy nazývali. Dávám jim nyní zcela za pravdu, nelhali, varovali svět, ale ten jim nevěřil. Podobně jako mnozí v historii, předběhli svou dobu.

NWO, nový světový řád, tento název je již dnes naprosto běžným pojmem, stejně jako dlouholeté naplňování jeho úděsného plánu. Zopakujme si jen několik základních bodů dlouholetého programu vládců světa přes finance. Ten hlavní plán je naprosté ovládnutí světa. To je podmíněno nejprve zavedením naprostého chaosu všude tam, kde je klid, prosperita a důstojný život. Dalším postupným krokem je globální zchudnutí světa. Plní se, podívejme, jak jsou všechny státy světa příšerně zadlužené. Aby mohly státy alespoň platit úroky, musí okrádat vlastní národy, a to tak, že mnoho lidí již nyní i v Evropě, nejbohatším kontinentu, žije pod hranicí chudoby. O USA platí totéž, více než 100 milionů lidí je zcela závislých na nějakých dávkách státu, střední třída, tahoun všech ekonomik světa, se vytrácí.

A jak způsobit v bohaté Evropě co největší chaos? Jak dostat občany států do boje proti vlastním politikům a později i ozbrojeným složkám? Jak vyprovokovat spokojené lidi do pomalu občanských válek mezi sebou? Jednoduše! Zaplatit a zblbnout miliony lidí na středním a blízkém východě a v Africe, kde se předtím vojensky zničí stabilizační státy, zabraňující expanzi všehoschopných, nevzdělaných lidí, aby se posléze právě těmto lidem zaplatila cesta do bohaté a vstřícné Evropy. Naslibují se jim ženy, domy, auta, zkrátka se jim naslibuje ráj na světě. Pak se různým organizacím zaplatí jejich převoz do Evropy. Jen Soros údajně na transfer islámských bojovníků, jako předvoje, do Evropy, zaplatil bilion dolarů. Ano, nepřepsal jsem se, celý bilion dolarů. A do Evropy se valí statisícové hordy nesmiřitelných bojovníků proti křesťanství a judaismu. A již nyní, zatím ojediněle a jaksi nesměle to dávají najevo. To pravé peklo má teprve přijít.

A nyní se podívejme, kudy se k nám, do Evropy, tyto hordy valí. Za prvé přes úmyslně finančně zdevastované Řecko. Jenom idiot by dnes věřil tomu, že si Řekové svůj dluh zavinili sami. A potom přes malé, obranyneschopné balkánské státečky, přes násilně zničenou Jugoslávii. Chorvatsko je jich plné, do malinkatého Slovinska se jich denně valí na dvacet tisíc, stejné je to v Makedonii a dalších státech bývalé Jugoslávie. Tito pohrobci velké, silné a statečné země, se jim nedokáží v žádném případě ubránit. Může to znamenat jejich evropský konec, pokud se v nich muslimové v takovém množství usadí, ovládnou zcela tuto zemi, ale i další podobné státečky. A mohli by jednou ovládnout i nás či Slovensko.

Právě z tohoto důvodu se musela zničit Jugoslávie, byla zničena a rozervána na trpaslíky naprosto úmyslně a cíleně, a to právě pro to, co se tam nyní děje. Proto se muselo rozpadnout Československo, proto se musel rozpadnout hegemon, jakým byl Sovětský svaz. Divide et impera! Proto Majdan, desetitisíce obětí, proto ona investice USA do něj ve výši pěti miliard dolarů. Velká Ukrajina přece musí být rozdělena, vykradena a zcela vydána napospas jestřábům z NWO.

Pokud se občané republiky nesjednotí, nebude je slyšet, nepadne tato kolaborantská vláda, připravující zákony, které zavřou burcujícím osobám ústa a zapříčiní vyschnutí per či klávesnic, pak nás nečeká nic jiného, nežli například Španělsko za raného středověku. Genocida a postupná islamizace.

A plán NWO pokračuje dál. Až bude Evropa, opakuji, nejbohatší kontinent, zničena, rozbita, zčásti vybita, ovládaná muslimy a vražděna právem šaríja, pak se náhle objeví veliký a silný vůdce, dosazený právě NWO a prohlásí, že Evropu, její zbytky, zachrání. Ale za to, že zbytky Evropanů dobrovolně budou souhlasit, že se stanou pouhými otroky. A toto je konečný cíl plánů, které se stále rychleji a drastičtěji začínají naplňovat.

Poznámka: Nenechte si ujít pořad Vladimíra Kapala kde bude host: Předseda SPD Tomio Okamura. Dnes od 17 hodin ve vysílání studia Kladno na rádiu Svobodný vysílač CS

Autor: Vladimír Kapal | pátek 23.10.2015 16:55 | karma článku: 46,06 | přečteno: 21277x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11

Vladimír Kapal

Jan Hus

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98

Vladimír Kapal

BIS se hlásí stovky špiclů

19.6.2015 v 16:02 | Karma: 27,91

Vladimír Kapal

Evropa páchá sebevraždu

27.5.2015 v 17:55 | Karma: 42,66

Vladimír Kapal

Kauza Nagyová opět u soudu

18.4.2015 v 16:30 | Karma: 31,63

Vladimír Kapal

Mrija, tanky a další fakta

2.2.2015 v 13:02 | Karma: 36,08
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky