Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I81v78o 67P89a29t62t20a

16. 2. 2013 23:50

Nehodlám tady obhajovat pana Ratha. Souhlasím ovšem s domněnkou autora, že v tom má své dlouhé prsty ministr M. Kalousek. Proč? Podal jsem na něj trestní oznámení ve věci důchodové reformy, viz: http://www.demografie.cz/aktuality/trestni-oznameni-na-ministra-m_-kalouska

Co se nestalo - policie nic nešetřila. Policie jen přehazovala trestní oznámení z presidia na krajské ředitelství a zpět. Nakonec se pokusila oznámení odložit. Proti tomu jsem protestoval a tak předali trestní oznámení bez jakéhokoliv šetření (!), na státní zastupitelství. SZ jej následně bez jediného věcného argumentu odložilo, tj. nezabývalo se podstatou věci, kvůli které jsem trestní oznámení podal. Je to přesně tak, jak praví lidová zkušenost: zlodějíček je odsouzen a putuje do vězení, velký se nedostane ani k soudu.

0 0
možnosti

udelat ze sebe verejne hlupáka je docela odvaha, gratuluji vám, povedlo se

0 2
možnosti
H

Host8

13. 9. 2012 11:22
Zajímavý je spíše vývoj v MUS

0 1
možnosti
H

Host8

13. 9. 2012 11:26
Re: Zajímavý je spíše vývoj v MUS

Pospíšil dal kárnou žalobu na st. zástupce pro jeho liknavost. Den či dva před jejím projednáváním nový ministr kárnou žalobu stáhl. Oni snad vůbec nehodlají šetřit, jak se stalo, že náš stát se nepřipojil k trestnímu řízení ve Švýcarsku, kde jde " jen" o 12 miliard.

0 0
možnosti
PJ

administrator_xxx

11. 9. 2012 8:49
Bojovnik Rath

Vetsinou ten nejvetsi krikloun je ten nejvetsi darebak. Tzn., ze Rath byl odstrizen od "dojeni" zdr. pojistoven a proto do toho tak srdnate vrtal. On, nyni prokazatelne zkorumpovany politik prece na boji proti korupci zalozil celou svou kampan. Tedy opet dukaz vyse uvedeneho. Clanek mate pekny, dlouhy, ale jiz z podstaty veci mylny.

O manipulaci odposlechu ani nemluvim. Zrejme se moc divate na televizi...

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 9. 2012 17:48
Proti čemu že Rek Rath bojoval?

Proti tomu, aby pojišťovny přestaly "dostávat" 210 mld. ročně (údaj ČSÚ pro rok 2010)???  Protože z vašeho popisu se zdá, že to je ta chyba.

  Co by nastalo, kdyby se "to" (nevím, co máte na mysli) těm dvěma podařilo?   Nejsou možné předražené nákupy nemocnic a jiných "poskytovatelů péče" jen proto, že je v současnosti pojišťovnám jedno, kolik si "poskytovatelé účtují"?

   Že klidně směšujete nepovinné (a tedy plně soukromé /pozor: soukromé ve smylu že je soukromou věcí občana, zda je pojištěn/) a povinné zdravotní pojištění (ČR a většina Evropy).  Je hodně blbé, že si volbou pojistného nemohu volit kvalitu péče!!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 9. 2012 17:24
Jaké vidíte vazební důvody u

Parkanové, Drobila, Vondry, Bendla?  Ještě jednou: důvody   v a z b y!!!   Pokud vůbec chápete, o čem píšete.

2 1
možnosti
VH

Stará kára

8. 9. 2012 17:22
Proboha - copak všechny zdravotní pojišťovny (vyjma VZP)

nejsou   s o u k r o m é?   Jak si představujete jejich privatizaci?

2 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

8. 9. 2012 16:49
No věřit že to s Rathem

je nějaká umělá konstrukce s vyrobenými odposlechy to je asi jako věřit na to že USA nebyli na Měsíci nebo že si zbořili mrakodrapy řízenou demolicí. 8-o

Pravda je ta že Rath je jenom nějaký okresní přebor, na úrovni zlodějského úředníka Srby, první liga je Kalousek, takže soud by si měl uvážlivě nechat rezervu, Rath by měl dostat tak 1/3 horní sazby a ta horní sazba by se měla nechat volná pro samotného mistra K.   :-)

3 2
možnosti
VS

Třeba jedna studentka, napsala Diplomovou práci, kde obhájila tvrzení, že se jedná o řízenou demolici, čísla - matematiku a fyziku neoblbneš! Ta holka je z ČR, nevím jestli byla z ČVUT nebo z Brna. Našel jsem to někde na youtube.com jestli se nepletu. Já osobně tuhle teorii obhajují taky, dost jsem se tomu věnoval a je to pravda. :-)

1 0
možnosti
MK

absurdian

8. 9. 2012 16:39
vy jste ale naivka

Rv

1 1
možnosti
KK

rracek

8. 9. 2012 16:09
Nemá cenu vás číst..

Pantáta, který napíše, že Lessy měl v plánu stíhat mocné - ale zabránili mu v tom - opravdu nestojí ani za čtení... Lessy chtěl celý životjediné -  vysoký post, ale neměl na to, jeho věčné kňučení, obviňování kohokoli a a zase stahování obvinění - ukázalo, že nemá na to být ani v čele městské policie v Chvojkovicích.

A na podobných nesmyslech je vystavěn celý tento text, který nám má sdělit, že David je nevin, mučen, pronásledován - a přitom je to takový Mirek Dušín... Možná vám v rodině zloději nevadí - ale proč to vnucujete jiným?

5 2
možnosti
I

Itule1

8. 9. 2012 16:18
Re: Nemá cenu vás číst..

Tvrzení bez argumentů. Článek popisuje aspoň viditelné fakta, zkuste je věcně vyvrátit, o tom by měla být

diskuse.

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky