Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Tak velkou slátaninu jsem už hodně dlouho nečetl.

10 4
možnosti
PS

Lidi nechtějí slyšet pravdu... první světová, druhá,.... jsou to ovce, které jsou neustále jen překvapovány a diví se jak se to mohlo stát.

2 1
možnosti
RJ

Ale tak, strejdo Kapale, řekněme, že ČT skutečně není nijak zvlášť příkladným vzorem nestranného zpravodajství, nicméně to vaše strašení třetí světovou válkou to už je hodně kááách úlet...;-D

4 4
možnosti
MD

;-D;-DDocela zajímavej názor kluka z Brandejsa.....

1 1
možnosti
VO

Když čtu slova "lež" nebo "pravda" ve vztahu k médiím, nebo jakémukoli ozbrojenému konfliktu, vždycky se musím smát :-)

3 0
možnosti
VB

Nechci se pouštět do spekulací jako autor, kdo komu co udělal a kdo koho sestřelil či zmasakroval, ono je to nakonec celkem jedno, ale jestliže někdo ze zemí západu otevřeně fandí Rusku, tak si nevidí na špičku nosu a měl by si uvědomit, že jestliže se nepodaří Rusa zastavit a zahnat, tak bude válka se všemi důsledky i pro něho a může se stát, že si ani autor nebude moct psát ty svoje kraviny

10 2
možnosti
JC

On ten Rus je rozjetej, že je ho potřeba zastavit? Není a doufám, že se nenechá vyprovokovat (a že je provokován dnes a denně) k žádnému "humanitárnímu" bombardování Kyjeva. Krym vynechme, ten byl jeho a zase je, protože tak to chtěli obyvatelé Krymu a snad byste jim nechtěl upírat právo na sebeurčení?

Kam byste ho chtěl hnát? On je ve své zemi a na rozdíl od USA se necpe všude možně po světě. Anebo víte o nějakých ruských vojenských základnách poblíž hranic USA?

7 6
možnosti
MK

To sú mi teda veci...!!!

0 0
možnosti

Inteligentní lidé vědí, že lze věřit jen polovině toho, co slyší. Velmi inteligentní vědí které polovině. (G. B. Shaw)

5 0
možnosti
JN

J57a85n 26N51o87v81á32k

1. 8. 2014 15:31

Přestal jsem číst, když jste jako "Ukrajinské vlastence" označil ozbrojence, kteří bojují za odtržení od Ukrajiny a připojení k Rusku. Sám své tvrzení podkládáte pouze tím, že jste to řekl. Jste jen starý komunista nebo vás za tyhle bláboly někdo platí?

Ostatním, kteří mají vlastní mozek doporučuji např. http://liveuamap.com/

14 4
možnosti

Ostatnim, kteri maji vlastni mozek doporucuji pouze informace podavane nasilim dosaze ukrajinske vlade se kterou bojuji naciste. ;-D;-D;-D Rv

2 4
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky