Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DJ

D38a30n 58J27a58n

30. 7. 2014 16:03

"než jsem se v zahraničních, a samozřejmě nestranných médiích"

Jen tato věta a celý článek je okamžitě každému rozumnému člověku jasný.

Ano tam za hranicema mají i trávu zelenější...

Novináři > a tím myslím všichni > píší tak jak jim platí a to platí v každé zemi ...

A nestranost - takhle jsem se dlouho nezasmál ....

A zbytek článku ? nesmysl za nesmyslem .... Rv

7 3
možnosti
PT

P29e11t11r 58T46ů87m74a

30. 7. 2014 15:15

Pan Kapal evidentne miluje USA :-)

0 0
možnosti
ZB

Dal jsem vám karmu za hlavní tezi. Zbytek je plný nesmyslů a dezinformací.

0 2
možnosti
TB

Pokud o někom tvrdí, že jiný „neustále lže“, musím být připraven každou takovou lež vyvrátit pravdivým tvrzením. V případě publicisty (a to i lokálního, jak se autor sám sebe označuje) pak podepřenými ze minimálně dvou nezávislých a ověřených zdrojů. V článku je argumentace stylu „tady je tvrzení A a basta, „tady je tvrzení B a basta“ popř. „každý ví, že“ a „každý souhlasí že“. Nad takovým materiálem nemá cenu mnoho diskutovat.

Spíš jen lehce napovídá, proč například veřejnoprávní televize nezveřejňuje takový rozsah domněnek, hypotéz a spekulací, jako pan autor. Tipnu si, že jí k tomu chybí tomu ony ověřené a (na sobě) nezávislé zdroje. Ale kdo by se tímto zalamoval na blogu idnes. Tady je „novinář“ a „publicista“ každý, kdo si to napíše do profilu.

10 6
možnosti
FZ

Kristepane.

Jen škoda, že nelze za tuto slátaninu udělovat antikarma.

24 10
možnosti

pssst když někdo píše pravdu tak mlčíme a nepindáme kraviny.

0 4
možnosti
VL

A Velký bratr vás stále sleduje...

0 1
možnosti
SK

S84a75š35a 12K53r74i41s41t51a

30. 7. 2014 10:25

Přátelé, pokud automaticky předpokládáte, že autor je bolševik, tak já tvrdím, že nemůže. Jen hlásá to co Kreml. Pokud by bolševikem byl, měl by vážný až zásadní ideologický problém spočívájící v ruském imperialismu (o zabrání Krymu nelze diskutovat), proti kterému celoživotně bolševici bojují. Také Halo noviny jsou plátkem komunistickým, mající stejný problém. 

Autor mi připoměl rétoriku minulého režimu (jehož konec si pamatuji velmi dobře). Nejsem si jist, zda-li je pro Idnes vhodné být platformou pro zjevnou ruskou propagandu, nicméně navrhuji blok přesunout do zábavné části: Revue.

Jako historický exkurz odrážející současné dění by byl na této části webu, myslím, vhodnější.

7 5
možnosti
AT

A69l38e28š 29T16r92o91j23a94n

30. 7. 2014 10:39

Pane Krista.Krista,Krista pána, vy jste zaslepený a neobjektivní ,těmi správnými médii a jejich zprávami,manipulovaný člověk.Je mi vás líto.Já naopak,ač né bolševik,s rozborem pana autora souhlasím.Nebojte se lidi hlubšího zamyšlení,ono to nebolí,pokud ovšem přemýšlet  OBJEKTIVNĚ chcete či jste schopni.Hezký den:-)

7 3
možnosti
RJ

Je to blázen, hoďte na něj síť ;-D

4 4
možnosti
AT

A57l51e12š 34T22r61o38j38a30n

30. 7. 2014 10:41

Pane  Jahůdko,nejste ve svém soudu o autorovi tak nějak příliš  " jednoduchý " ?;-D:-P

3 2
možnosti
LM

KARMA - ne všechno bych si dovolil tvrdit tak radikálně, ale se základem souhlasím.

USA jsou největší válečný štváč, cpou se kam nemají a dělají problémy po celém světě, vše jen pro peníze.

Tento konflik vyprovokovali společně s EU, kdy podpořili svržení legitimě zvoleného prezidenta, který ovšem nebyl dost prozápadní.

Chápu, že se to spoustě ukrajinců nelíbí, chápu i že jim Rusko pomáhá - jsou to taky rusové a Putin nechce mít základny NATO hned u svých hranic. Kdyby to zkusili rusáci např. na Kubě, určitě by tomu USA taky bránilo.

Ale to většina lidí nepochopí, prostě v televizi říkali, že jsou to separatisté a teroristi, tak tomu tak je. USA je ten hodnej, stejně jako např. Izrael :-)

Co by jste dělali, kdyby se židé rozhodli na základě náboženského žvástu, že jejich svatá země je na území ČR? Do Prahy by nacpali dalších cca 1,5 mil. ať se živí a vměstnají jak chtějí, okolo by se postavila zeď a na zbytku našeho území by si zřídili jejich osady. Zbytek národa by dál žil, kde teď, jen v židovském státě, bez volebního práva, bez kontaktu s těmi, co je nacpali do Prahy. Je asi jasné, jaká práce by pro nás zbyla a jaké životní podmínky by z toho plynuly. A když by se našlo pár lidí, co se nesmíří, u nás jim říkáme partizáni a za jejich činy ve 2. světové  je oslavujeme, tak by Prahu začali "humanitárně a obranně" bombardovat... Lidi, proberte se!!!

8 11
možnosti
PF

hulíte kvalitní matroš, skoro jako autor tohoto blgu

5 3
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky