Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Zajimave, s jakou zurivosti se cesti komuniste snazi dosahnout toho, aby Ceska televize prestala vysilat zpravy a nahradila je propagandou ruskeho cara. Rv

21 13
možnosti
AT

A15l22e68š 12T48r34o76j11a40n

30. 7. 2014 10:46

Zase jeden  " jednoduchej ".Kdo má trochu jiný názor, musí být komunistou,bolševikem a já nevím čím ještě.Jděte chudáčci s tím už do Padóus.;-D

8 10
možnosti
JR

J97a72r15a 12R37a98n32k

30. 7. 2014 0:34

Rvmooooc  se mi lta cast:  " v zahranicnich nestrannych mediich " , dovolim si pochybovat, ze ovladate vice jazyku;-D takze ani nepochbuji, jaka media jste cetlRv

4 4
možnosti
JR

J55a98r60a 19R72a22n55k

30. 7. 2014 0:35

oprava: libi se mi.....jsem na iPadu a nejak to poskocilo;-)

0 0
možnosti
LH

...nebudu se vyjadřovat k vašim blábolům - vedle toho jsou Haló noviny krásná literatura...ale jedna technická - proč by asi hrozila III.WW, když všichni ukrajinští vojáci do týdne přeběhnou k proruským teroristům...jen tak trochu nechápu, kdo potom zabírá to území, kde dosud řádili tzv."separatisté" a proč jejich "prezidenti a ministři" prchají do Moskvy...a ještě jeden dotaz - jak se sebou vydržíte...???...já na vašem místě bych  zvracel při každém pohledu do zrcadla...Rv

26 8
možnosti
JM

Stalinisti to obcas prezenou a pak vznikne takovy zmateny clanek. Kdyby nam radeji soudruh vysvetlil, kam se podeli soudruzi Baradaj a Pusilin. A proc nyni v "Donecke lidove republice" vladne valecny zlocinec general Antafjev?8-o

5 3
možnosti
KS

Napsat takovéto zhovadilosti a zvratky chtělo asi velkou opici po vychlastání aspoň litru vodky:-/Rv

7 6
možnosti
PS

P23e55t48r 59S23o56k34o90l

29. 7. 2014 17:26

Po přečtení tohoto příspěvku si osobně myslím, že každý kandidát o založení blogu by měl projít nějakým schvalovacím procesem. Je to hnusné, zneužitelné a je to cenzura, ale není přece možné, aby podobný materiál měl bezplatnou reklamu na hlavní stránce tak velkého zpravodajského portálu a své psychedelické bludy bezelstně nabízel tolika čtenářům. Co bude příště? To tu bude mít blog zase pedofil, nebo islámský fundamentalista?

25 11
možnosti
Foto

Schvalovacím procesem snad ne, ale nález z psychiatrického vyšetření by býti měl. Jenže by zase nebylo čemu se zasmát.

Vždyť by nám pánové Fojtík, Hermánek, Vyvadil, Petřík, Cvalín, Cemper a další...  chyběli.

14 4
možnosti
Foto

Pane jo,tohle stvořit to muselo dát práci.Děsí mě jak může tohle získávat karmu.Rv

17 9
možnosti
JR

J42a37r34a 47R58a43n30k

30. 7. 2014 0:37

Cela KSC/KSCM boduje;-D;-)

5 2
možnosti
OV

Ježíš, ještě že vás máme. Konečně někdo, kdo přesně ví, co se děje. Konečně někdo, kdo rozezná propagandu západu. Konečně někdo, kdo nevěří, že by snad Rusko jelo vlastní propagandu. Jen nevím, jsou tedy zmanipulovaná jen naše média? Nebo jsou to všechna západní média? Jsou ozbrojení Rusové na Ukrajině jen západní žoldáci se špičkovou ruštinou? Jsou ruští důstojníci FSB ve vedení povstalců jen navlečení Američané?Jaký důvod má Ukrajina k masakrovaní civilistů? Dělají to pro zábavu?

No noc, ještě že máme ta ruská média, proslavená svou nestranností a úctou k pravdě a blogery, kteří si nenechají věšet bulíky na nos...nene. Kdo by věřil iDnesu, když na anonym1.ru je tolik pravdivých necenzurovaných a neovlivněných pravd.

Ještě že tu máme svobodný internet, kde si každý no name může nadatlovat naprosto cokoliv. 

No zkrátka, když jsem si ještě přečetl o krymském svobodném referendu, nedá se svítit, hned jsem si vás zařadil do patřičné škatulky.

Nejjednodušší vysvětlení obvykle bývá to nejpravděpodobnější. Takže majdan je jedna věc. Obsazení Krymu i s tím sranda referendem druhá. Bohatá pomoc Ruska při rozpoutání chaosu na východě ukrajiny třetí.

Bohužel, civilní oběti, sestřelené letadlo, uprchlíci...to je jen důsledek toho, když si hoši hrají s ostrým železem. Jak se někde objeví zbraně a chlapíci odhodlaní si s nimi hrát, dříve nebo později si někdo ublíží. Putin to asi nečekal, čekal Krym II. a tu máš čerte kropáč, najednou padají z nebe mrtví Holanďané. To na Amíky nehodíte, ani kdybyste se rozkrájel.

37 9
možnosti
OV

Jo pardon, pak samozřejmě ještě španělský dispečer.To už můžu napsat, že tam dva dny číhal medvídek Pú se stingerem s vrahy z vól strítu a to je agent CIA a kdo tomu něvěří je v žoldu CIAFBI a Šmoulů.

Ty voe, to je soda. Popírat tady nos mezi očima je podle vás objektivita jo?

Takže jste si raději vybral nejkrkolomnější teorie, smotal páté přes deváté, jen aby si náhodou někdo nepomyslel, že by to Putin opravdu podělal. To NE! Rusové jsou dokonalí, na Ukrajinu ani nepáchli, Krym neobsadili, utajené vojáky, zbraně ani munici neposlali. Letadlo sestřelili Amící s kryptofašisty z Kyjeva. Amící chtějí III. světovou a hlavně jim teda o vliv v tak megadůležité a zemi jako je Ukrajina. Kdežto Rusům o Ukrajinu vůbec nejde. Proto taky nic nedělají, to je přece jasné.

19 5
možnosti
PR

Jak čt nevysílá co si autor přečetl v Halo novinách tak lže;-D

11 5
možnosti
Foto

technická - letadlo s Putinem přes Ukrajinu nelétá už několik měsíců.

1 2
možnosti
Foto

Tady je zajímavý dokument o zmasakrování lidí z Krymu. Takových zločinů bylo mnoho.Nakonec to vše vyleze. Nicméně USA tomu mohou zabránit rozpoutáním jaderné války.

3 3
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky