Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Text opsaný z propagandistických vystoupení Kremlu, všechno polopravdy nebo vyložené lži. Nejste ani publicista, ani novinář, jen papouškujete nesmysly a ani nemáte tolik cti, abyste si je ověřil. Kupříkladu žádný španělský pracovník neexistuje. A už jenom taková základní věc jako podívat se na mapu, kudy se asi tak letí přes Varšavu, kudy Putin letěl, do Moskvy. Tohle je ta největší ubohost, co jsem tady viděl a to včetně těch nesmyslů, co tu píšou bolševici, co se ke svému bolšvismu alespoň dokáží přihlásit.

12 6
možnosti
Foto

Chce to trochu zdravého rozumu a nevěřit každému blábolu co se kde napíše. Jako příklad bych uvedl tento příspěvek nebo server AERONET.cz (informační hnůj). Musím uznat, že se jedná o skvěle připravenou ruskou propagandu...

8 3
možnosti
JR

J23a59r68a 19R30a28n50k

30. 7. 2014 0:43

I v aernetu zacinali normalni blogeri, ale byli letos na jare znechuceni novymi odpadliky z idnesu a disku teru eu, staci tam 4 bezcharakterni pisalkove a je to bahnoRvRv

0 0
možnosti
LM

Vezměte si dnešní dávku léků, francouzské hole, do kapsy poslední leták z Kauflandu a jděte si radši sednout na lavičku do parku. Můžete tam očumovat mladé holky a prospějete tím všem, včetně sebe...

11 12
možnosti
TC

Jste duševně zdráv.Pane?

1 0
možnosti
PD

Napsal jste to hezky, ale je to přesně naopak. To Vám psal Lavrov?

17 12
možnosti
KD

Ceska televize je opravdu nechutna. Rediteli Dvorakovi, byvalemu komunistovi to nevadi, ten je totiz zvykly slouzit.

Snemovnimu vyboru pro sdelovaci prostredky to je burt a Rada CT hlavne resi komentatory na fotbalovem MS.

Ceskou televizi je treba privatizovat a hlavne zrusit poplatky !

13 3
možnosti
JM

To jo, ale to nezaruci popouskovani Putlerovy propagandy a soudruzi si budou porad zoufat….;-(

2 3
možnosti
JK

Objektívne spravodajstvo si predstavujem tak, že sa uvedú názory oboch strán. Pri referovaní domácich udalostí to tak je a nevyváženosť a pomerne prísne pokutuje. Dotknutá strana musí mať právo vyjadriť sa, aj keby išlo o úplnú hovadinu.

To však vôbec neplatí o ukrajinskom konflikte. Média neinformujú o udalostiach, média udalosti vyrábajú - na objednávku. Stačí niečo povedať, niečo naznačiť, niekde sa "pomýliť", na iné "zabudnúť", resp. neuviesť vôbec, a je vyfabulovaná úplne nová realita.

Médiá nemajú vtĺkať ľuďom do hlavy nejaké názory - to mali za úlohu "pokrokové" komunistické médiá. Média majú informovať (nazaujate a nestranne) o určitých udalostiach a poskytovať informácie o názoroch rôznych strán o týchto udalostiach. Divák či čitateľ si potom už sám má vytvoriť názor na to či ono.

Ale to v súčasných médiách nie je ani náhodou. Iba keď sa noviny pomýlia, tak uvedú malý kúsok objektívneho spravodajstva...

14 4
možnosti
MH

R^R^R^

O Ukrajině, to není neschopnost nebo politická korektnost   To je spoluúčast na přípravě obyvytelstva pro světovou válku, proválečné štvaní, podle mého cítění jde o počínání zločinecké.

Obvykle, pokud někdo má kontrolní pravomoc, má také vyšší odpovědnost. Novináři mají přirozenou pravomoc, i možnosti, kontrolovat politiky. Za rozpoutání války proto budou zodpovědni a souzeni jak politici, tak i novináři. Evropští i naši. O Americe už nejde psát slušně.

( Malý střípek. Zatímco se Amerika pokouší vrazit klín mezi Evropu a Rusko, z ČRo-Plus, naší "stanice analytické publicistiky", je slyšet "  ... Rusku se nepodařilo vrazit klín do spolupráce EU a USA ..." )

Za netečnost nás asi brzy bude o stamiliony méně.

11 2
možnosti
PK

P91e28t58r 12K32u12č83e66r41a

28. 7. 2014 17:02

Myslim si, ze 3. svetova nehrozi. V dnesni dobe velmoci disponuji takovymi zbranemi, ze by zrejme nikdo neprezil. A myslim, ze vetsine sveta je to taky jasne.

1 1
možnosti
JV

J82i20ř25í 79V19a88c15a

29. 7. 2014 12:40

To co popisuješ se jmenuje vzájemně zaručené zničení.

Bohužel si ale jedna ze stran (USA) myslí, že by nyní mohla zvítězit. To je zdokladováno mnoha jejich dokumenty (Projekt pro nové americké století, ....)

A napomohl tomu rozpad SSSR a propad Ruska za Jelcina. Putinovi stratégové spočítali (cca 2002-4), že cca v roce 2012 by nedokázali na 1. US jaderný úder dostatečně odpovědět - pokud nezačnou s přezbrojením. 

V podstatě by to neznamenalo, že by 3WW musela nutně proběhnout, pravděpodobnější by byla bezpodmínečná kapitulace bez jediného výstřelu v 3WW

Přezbrojovat sice začali (má být dokončeno v roce 2020), ale jaksi nepočítali s Ukrajinou v NATO (mysleli, že mají dostatečné záruky od USA) a raketama/antiraketama 5 min od Moskvy, které by opět umožňovali snít o "vítězství USA" a kapitulaci Ruska v 3WW.

Rusko Ukrajinu v NATO nemůže kvůli vlastnímu přežití povolit. Pro USA je to jediná možost jak beztrestně vyhrát 3WW ..... Ten konflikt je velmi velmi pravděpodobný.

2 7
možnosti
ZS

To, že by USA vyhovovalo vyvolat válečný konflikt je bez diskuzí (nesměl by však skončit použitím jaderných zbraní). Světové války již 2x zachránily USA před ekonomickým krachem, byly jediné které na nich vydělaly.

8 7
možnosti
JR

Jj, proto prisel za 11let po WW1 krach a po druhe darovali USA Evrope cca 10mld USD. Samozrejme obe valky vyvolaly, aby zabranily krachu, to je bez diskusi.

3 2
možnosti
AM

Ukrajinský vlastenec = soudruh, který věří v "Novorusko" a chce jeho připojení k Rusku. No paráda. A kdyby byla ATO zaměřená na likvidaci ruskojazyčných, musel by Porošenko v prvé řadě odprásknout sám sebe.

3 1
možnosti
PJ

P94e78t75r 48J76a13r60o41š

28. 7. 2014 15:45

Hitler byl udajne taky castecny zid. Kde je pointa?

1 3
možnosti
MK

RvRvRv

Tady není co diskutovat, když to píše Ruskem placený agent. Pokud ne, napsal to nemocný člověk.Tolik blábolů jsem pohromadě už dlouho neviděl. Taky nejsem s ČT spokojen, ale určitě z jiných důvodů.

41 14
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky