Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

První odstavec = nesmyslný blábol a protimluv: " vtrhly k nám řetězce a vytvořily monopol ";-D. A dál to nečtu.....:-)

4 0
možnosti
PH

P10a61v55e84l 28H27e67k

4. 8. 2014 14:25

Je jednoduché hodit všechno na cizáky. Nevím kdo vás nutí kupovat blafy, možná to bude tím, že nejdřív čumíte na cenu a až pak na kvalitu. a pak kverulujete.

4 0
možnosti
JJ

Zvláštní je, že to, co po privatizaci zůstalo v českých rukou, zkrachovalo. Třeba Soudkova Škoda, Marouškovo ČKD, Stehlíkovo Poldi atd. Jak dopadly státní banky, např. IPB, to víme taky.

Vietnamským restauracím je lepší se vyhnout, případně chodit jenom do osvědčených. To samé platí o supermarketech a hypermarketech. V nich se ostatně dají najít i kvalitní potraviny, jenom se musí vybírat a nekupovat jenom podle ceny.

Zní to jako klišé, ale ze země zdevastované 50 roky totality neuděláte ze dne na den ráj na zemi. Hovořilo se o biblických 40 letech na nápravu hlavně lidských duší. Možná bude zapotřebí i víc - 50 nebo 60. Teprve až vyrostou a zakoření nové elity (politické, ekonomické, kulturní, vědecké), můžeme čekat výrazné zlepšení.

14 1
možnosti
JV

J80i33ř22í 17V55o29l36k32a

4. 8. 2014 14:47

Akorát mi štve, že se toho nedožijeme.;-D

1 0
možnosti
JN

Jak jste přišel na to, že cizí společnosti podnikající u nás platí daně dílem v daňových rájích a dílem ve svých zemích? Podle zákona musí zahraniční společnost podnikající v ČR platit daně v ČR z příjmů na našem území. Platí pokud zde nemá sídlo, pokud zde má sídlo, platí daň také.

Do daňových rájů utíkají jen ti, kteří buď nemají žádné příjmy v ČR, ale jako rezidenti je zde musí danit. Nebo pak ti, kteří mají i v ČR i jinde, ale pak u nás daní jen příjem získaný na našem území.

A co se týká toho cpaní odpadu od cizích společností, k tomu Vás přece nikdo nenutí, můžete si dál nakupovat u českých obchodníků či výrobců potravin. Podle všeho do zahraničních řetězců dodává nejvíce toho hnusu, který nám ti "odporní cizáci" cpou, náš skoročeský Babiš. :-/

Továrny a banky jsme prodali cizákům, protože tady na ně neměl nikdo peníze. 

Češi také rádi pracují v zahraničí, tak přece není důvod odmítat zahraniční pracovníky u nás. Čeština je trochu složitější jazyk, takže jim chvilku potrvá než se naučí.

8 1
možnosti
AG

S tím prodáváním bych byl opatrnější. ony se totiž napřed prodaly bez peněz několika ryze Českým privatizačním fondům a  nebo několika vyčůraným jedincům , kteří je koupili v podstatě bez peněz za výnosy budoucí a hotovo. Jen málo podniků se opravdu prodalo za peníze zahraničním společnostem.

Příklad? 

Poldi Kladno Privatizace bývalý ředitel V Stehlík. Platba byla provedena z peněz samotného podniku. Stát 100 procentně okraden

Harvardské fondy. Kožený privatizoval za peeníze svých akcionářů. Oni sami mají holou pr.del a Kožený se chechtá na bahamách.

Stát zase utřel hubu.

A takových je tady mraky.

4 0
možnosti
Foto

Asi jste mohl jen napsat - "...příště volím Okamuru!" (to jsou paradoxy...;-D), a bylo by...

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky