Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Na rozdíl od autora si myslím, že naopak nečinnost vůči ruské agresi by vedla k válce spolehlivěji než náš (doufejme) rozhodný evropský odpor. Pokud nebude Putin zastaven na Ukrajině, jaký bude jeho další cíl? Pobaltí? Tam už NATO bude muset plnit své bezpečnostní závazky... Paralela podzimu 1938 je příliš patrná...

7 5
možnosti
MP

Proč by si měl vzít Putin katastrofálně zadluženou Ukrajinu? Je zajímavé, že nikdo nereaguje na Putinovu nabídku. Skutečně chce Obama, Merkelová a další MÍROVOU DOHODU?

2 3
možnosti
SN

:-)  Proto právě probíhá jednání o míru na Ukrajině. Putin navrhl několik bodů, na kterých by se bylo potřeba domluvit, Obama navrhuje vyzbrojit Ukrajinu moderní výzbrojí a protože ukrajinská armáda je v rozvalu,(dvacet roků nic nedělali, navíc už část utekla do Ruska), pošleme tam poradce, nebo spíš instruktory, kteří ty chudáky z lesa naverbované vojáčky, naučí tu moderní techniku na zabíjení spoluobčanů, obsluhovat!  Prostě Amerika je daleko, výroba zbraní jede naplno a many jsou třeba !  Není třeba dalších komentářů.  R^R^R^

5 2
možnosti
Foto

Rakety jaksi nepadají z nebe svévolně a nahodile. Mimochodem.

5 0
možnosti

Že ne? A co ta, co sestřelila to malajsijské letadlo, tedy jestli to nakonec buk-buk byl. pro jistotu to má zůstat utajeno na 50 let. :-)

Bylo to nebo nebylo svévolné či nahodilé? A odkud?

2 1
možnosti
JC

Naopak by rakety vůbec nemusely dopadat na naše území.

Naše armáda je nepatrná a zcela bezvýznamná. Žádné významné vojenské objekty zde nemáme. Ani žádné zvlášt významné výrobce zbraní pro válku (to dnes nejsou pistole a pušky). Nejsme na hranicích.

Momentálně by naopak mohla válka proběhnout tak, že vše kolem nás bude úplně zničeno, ale Čechy a Morava zůstanou oázou v poušti.

Ne, že bych to chtěl testovat...:-/

2 1
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že protiraketový deštník, který tady někteří propagují, by byl prvním objektem napadení.

4 5
možnosti
DK

Co vschni mate s temi spionaznimi fotkami ze satelitu? Ano, dokazi byt velmi detailni, ale jen v konkretnim bode. Jakmile chcete monitorovat rozsahlejsi oblast, musite odzoomovat. Rozhodne tim nenahradite radar.

2 0
možnosti
PBR

A naprosto perfektně vidím určitou část lidstva, jak blaženě pod jaderným hřibem konstatují, a přece jsem měl pravdu, ten Putin je grázl...

Jinak Vám karma a poděkování za článek.

9 1
možnosti
Foto

Tak tak, svůj k svému.

1 0
možnosti
Foto

Kdo se nepoučí z historie musí ji zopakovat znova. V roce 1938 se ve Francii a ve V. Britanii podepisovaly petice za mír a dát Hitlerovy Sudety. Protože  veřejné mínění  věřilo, když se ustoupí nacisům nedojde k válce. Jestli se někdo myslí, že ustupovat Rusko je věc správná je hodně naivní. Rusko se tím nezastaví, jak svědčí události v Moldavsku, Gruzii, v Čečeně.

13 7
možnosti
JV

J57a76n 13V88l97č63e33k

4. 9. 2014 10:46

To ovšem někteří lidé nepochopí.

4 2
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky