Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak autore, následky nějaké nepěkné události  z dětství? Svěřte se, to pomáhá....

9 2
možnosti
DA

D28a49v26i48d 81A37d52l49e94r

12. 1. 2015 21:35

Vypadá to na pohlavní zneužívání latinskou chůvou a trýznivé akné.

8 2
možnosti
Foto

teď jsem objevil tuto zprávu http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/358564-desitky-tisic-nemcu-demonstruji-proti-islamu-nebo-proti-pegide.html můžete mi to prosím projet Vaší Enigmou? Pravdu se ale dozvím až ráno, když sem mrknu...teď už musím od pc.Dobrou noc.

9 0
možnosti
TN

Nesledoval jsem. Před hodinou jsem mrknul na fb. Jeden můj polský známý tam sdílí příspěvek s fotkou nějakého Pascala Luca, upozorňující na manipulativní záběry francouzské televize. Doplnil textem "Przekaz TV vs. Prawda. 

Jak widać nie tylko polskie media we współpracy z politykami manipulują ludem."

Pod tím příspěvkem celkem bouřlivá diskuze. Mimo jiné tam někteří tvrdí, že televize informovala o tom, že veřejnost šla o několik desítek metrů za politiky. Dále odkaz na video s televizními záběry i z jiných úhlů. https://www.youtube.com/watch?v=nIrtrADpGrs&app=desktop

Pak kouknu na idnes a tady článek o Goebbelsovské ČT. Nepřeceňujete trochu světový význam ČT?

2 0
možnosti
JB

Já se picnu, dívali jsme se na to celá rodina, na přímý přenos, teda nevím co kde povídali na jiných televizních stanicích, ale co říkali u nás odpovídalo tomu, co jsem viděla. A to, že politici šli jinou ulicí. Ne, pán nepřeceňuje světový význam ČT, ale podceňuje zdravý rozum lidí, nechá se ovlivňovat konspiračními teoriemi, a sociálnímí sítěmi. Chtělo by se mi říct - komu se tím prospěje?;-D Abych zůstala v tom tajemnu, a informačních teoriích?

12 0
možnosti
LW

L74e12o 54W89o11l47f

12. 1. 2015 20:25

Zase fabulujete? Držte se mota, které máte pod fotografii!Rv

2 0
možnosti
JK

J92i93r71i 94K53u57c92e63r18a

12. 1. 2015 20:21

8-o8-o8-o´jste normální?

5 0
možnosti
TH

Ale vás neoblafnou.Je vám ale jasné,že po vás ted půjdou?.

3 0
možnosti
DA

D85a85v89i60d 95A61d66l96e42r

12. 1. 2015 20:11

Celý váš článek je neskutečný žvást, působící jako od pomatence. A proto by mne zajímalo, co vede bytost jako vy napsat "příšerná Dana Písařovicová". Případně "

Goebbelsovská ČT". V popisu se označujete novinářem. Žárlíte, že vám Písařovicová nedá? To se ale nedivte. Já bych si o vás neopřel ani kolo. Rv

16 3
možnosti
Foto

přeháníte, podle podrobnějšího rozboru tam byl jen francouzský prezident,nějaká ženská z Německa a dvojník Sobotky.:-)

12 0
možnosti
JB

Takhle to dopadá, když někdo místo přímého přenosu sleduje druhý den sociální sítě.:-P

2 0
možnosti
JB

V ČT cca od půl třetí opakovali, že politici půjdou souběžnou ulicí s ulicí, kterou šla veřejnost. Dokonce několikrát ukázali i plánky, kde byly obě ulice vyznačené. Také by bylo holé bláznoství tolik vrcholných politiků dát do čela jeden a půl miliónové masy lidí, pár dní po atentátech. Na politiky byly v průběhu průvodu záběry i zhora, bylo jasně vidět, že jsou tam jen oni. Mezi politiky byli ještě pozůstalí po obětech atentátů. Asi jste včera ten průvod špatně sledoval.

14 0
možnosti
TH

Samozrejme, v televiznim prenosu to bylo jasne. Ukazali planky, kdo se nad timhle muze rozcilovat a opakovane se tim zabyvat, nerozumim. 

Navic v tak napjate situaci, kdyby nekdo zacal strilet....to si opravdu nedovedu predtavit. I tak to muselo byt pro ochranku neuveritelne napeti.

0 0
možnosti
JN

Bnadera bojoval proti nacistům, v roce 1941 byl uvězněn nacisty, skončil v koncetráku a ta zlá UPA vznikla bez jeho přítomnosti o rok později. Musíte se toho hodně doučit.:-/ ve vašem věku je taková neznalost dějin ostudou, ještě když píšete do veřejného prostoru

9 3
možnosti

Jestli by nebylo lepší, kdyby se odnaučil psát :-P

5 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky