Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No, ta mediální masáž k průjezdu byla abnormální. Bylo to přesně jako před Sametem.  Nebo jako před prez. volbou ve prospěch K. S.

Bylo to trapné, adorační, občas až ser vilní.

O objektivitě to nebylo ani náhodou..

0 0
možnosti
JK

Mi průjezd konvoje nevadil, ale zato mi děsně vadila k němu ta mediální masáž. Adorace, mnohdy až servilní. Podobně jako před prezidentskou volbou či k Havlově smrti.

O objektivitu nešlo ani náhodou ! Připadala jsem si jako za totáče..

0 0
možnosti
JK

Pardon, nějak to blbne s přijímáním příspěvků

0 0
možnosti

Váš článek jen ukazuje jak malý, hloupý a nesnášenlivý člověk jste. Každý rok tudy projede mnoho transportů. Čas od času tu s naší armádou cvičí i jiné jednotky NATO. A je to úplně normální. Jsme členy NATO a tak je to jen přirozené. Několik desítek aut a pár stovek vojáků, může za řinčení zbraní považovat jen malomyslný slaboch. Kecy o tom že to je ukázka síly Putinovi neberu ať to řekne někdo jako vy, nebo odpůrce vašich názorů. Prtostě tudy projela spojeneckcá vojenská jednotyk. Na nikoho nestřílelala, nikomu nevyhrožovala. Nic víc, nic míň. Předpokládám, že v dobách minulých jste protestoval proti trvalému pobytu ruských vojsk která tu povraždila několik set lidí, jinak jste krom všeho i pokrytec.

1 1
možnosti
Foto

.Souhlasím. Já tady nechci žádnou cizí armádu,také nechci aby naše armáda byla využiváná pro zájmy cizího kapitálu.  Chováme se jako sluhové ,lokajové. Chybí nám hrdost kterou vidíme u jiných národů.

0 1
možnosti
BT

jestliže chybí vám jiným nechybí

1 0
možnosti
LV

Je smutné vědět, že takové individum můžu potkat v ČR. Je skvělé, že tím co píšete působíte jako barometr svobody v ČR.

2 0
možnosti
Foto

J13a30n 95P75e76c80h31a

2. 4. 2015 1:22

To je zase nesmysl, to se nedá vůbec číst. Naprosto odzbrojující pitomost.

1 1
možnosti
VF

Autore, dobrý, R^, to oni tu mají samý pomatený bláboly. Rv Stádo tupých ovcí, co běhá, jak amíg štěkne. A když dojdou argumenty, urážet, to se tady na idnes velmi dobře. Zamyslet se nad obsahem, proč?

4 3
možnosti
FS

Pěkně jste se zbarvila - do ruda. :-)

A česky taky moc neumíte.

2 1
možnosti
Foto

... další komik;-D kdyby si ti zdejší pomatení komouši dali alespoň tu práci a jukli se do nějakýho slovníku na význam slova okupaceRv8-o

1 1
možnosti
JH

...jakejpak slovník? O tomhle rozhoduje strana...:-)

2 0
možnosti
Foto

Autore, opravdu jste přesvědčen, že tímto vaším pomateným nenávistným blábolem prospíváte své věci? Pro mě jste jakožto hlásná trouba Putina pádným důkazem... :-)

2 1
možnosti
PV

P24e53t48r 58V72o79s20t24r80ý

30. 3. 2015 16:33

Pan Kapal dlouhodobě píše naprosté nesmysly, které přejímá z nejrůznějších obskurních informačních zdrojů. Pokládá se za novináře, ale vůbec se neobtěžuje ověřovat fakta, cizí (nesmyslé a hloupé) vývody vydává za své, a tím ze sebe dělá naprostého .......

9 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky