Diskuse

Naši exekutoři jsou nejhoršími vyděrači v Evropě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No vážně - je to až k nevíře, kolik idiotů zde rozdává svá „moudra"! Pánové - a dámo - přeji vám, abyste se dostali do srabu - a na vlastní kůži si vyzkoušeli, co to obnáší. Jak že to vyzvracel J. Plavský - prodat na orgány?!? Debilní primitiv - bohužel...

0 0
možnosti

me jakozto veritele nezajima, kde dluznik ty penize vezme ... ja chci jenom svoje prachy, a jak je dluznik sezene, to je ciste jeho problem, nikoliv muj. pokud ty penize nesezene dluznik, holt je bude shanet exekutor, to se neda nic delat. rozhodne nikomu jeho dluh neodpustim ani nesnizim jenom kvuli tomu, ze dotycny je na tom zrovne ted "blbe".

mimochodem, "ve srabu" jsem uz byl ... a dostal jsem se z toho vlastnim pricinenim, a bez toho, aby me kdokoliv cokoliv musel odpoustet. pokud na neco nemam, tak si to holt neporizuju ... ne, ze zbozi nebo sluzby zkonzumuji, a pak se divim, ze dodavatel chce taky zaplatit.

0 0
možnosti

Vláda by se měla zodpovídat za porušení LZPAS,cílené genocidy,rozkradení státu a tím pádem zadlužení obyvatel ČR.Stejně tak jako zodpovědnost za neoprávněné rozdělení ČSFR.[>-]

1 0
možnosti

asi takhle: pokud se nekomu zdaji praktiky exekutoru prisne, staci malickost - nepujcovat si, neporusovat zakony ani obchodni podminky, platit radne poplatky a platby za odebrane sluzby ... a pak se vas zadny exekutor netyka. ja jako veritel jsem za exekutory jedine rad, a pokud nejaky dluznik odmita splatit sve zavazky obvyklou cestou, pak ho v zajmu uhrazeni zavazku klidne necham svleknout z kuze a rozprodat na organy.

zadluzit se neni povinnost ... a pokud si nekdo tuto cestu vybere, pak holt je treba pocitat s tim, ze veritel bude chtit ten dluh taky nekdy zpatky, a to bez ohledu na ekonomickou, rodinnou, zdravotni, socialni, psychickou nebo jakoukoliv jinou situaci dluznika. problemy dluznika nejsou pro veritele zadnym duvodem k odpusteni dluhu, ani k jeho snizeni ... to je pouze a jenom dobra vule veritele, nic jineho.

0 3
možnosti

J69a29n 23H74u51r57k58a

29. 4. 2015 4:24

nejsou vyděrači jen bezmozky co dělají špinavou zlodějskou práci pro ty co se veřejně neušpiní a kteří rozhodují o zákonech úřednících soudcích atd.

0 0
možnosti

Mně furt vrtá hlavou, proč, než spáchají sebevraždu pár exekutorů nevemou s sebou? Ve Francii šikanovali státní úředníci jednoho statkáře velkou část jeho života, tak, když neměl co ztratit, tak vystřílel obecní úřad......Od té doby je šikana pro ostatní menší! !!

2 0
možnosti

Souhlasím - kdyby mne měli dohnat k zoufalému řešení, nevztáhl bych ruku na sebe, ale snažil bych se potrestat ty, kteří mne  (nebo osobu mě blízkou) do srabu dostali. Aspoň bych jim znemožnil páchat svinstva na dalších lidech. Šmejdům by měl ve sviňárnách zabraňovat stát. Ale co dělat, když právě samotný stát se chová jako ta svině největší? Vzít právo do svých rukou - a trestat...

0 0
možnosti

Část problému je také v tom, že za dvě stovky se dluhem nebude zabývat žádný právník a ani exekutor. Navíc exekutorovi se platí předem, byť nic nevymůže. A protože je úspěšnost exekutorů asi na 30 %, musí na těch, co platí, věřitel vydělat na zaplacení exekutorovi i za ty, co neplatí.

1 1
možnosti

A68l80e49x 46G25r30e37g80o36r

28. 4. 2015 15:30

Máte pravdu ale  z dluhu 1000 Kč zaplatit 17000,- Kč je opravdu trochu za hranou jakékoliv slušnosti a rozumu.

A poznámka o tom, že exekutor musí vydělat na těch co něco mají je směšná.

Exekutor je podnikatel se zvláštním postavením jistého neprodělku a měl by i on sám nějak předvídat  co a jak, Je jasné, že pokud je na někoho vedeno deset exekucí a dotyčný už nic nemá tak že asi nic nevymůže a tedy by asi neměl případ vůbec brát..

12 0
možnosti

Zlo v lidech dřímá a jakmile se objeví skulinka, vyraší do obludných rozměrů. Zde je řeč o exekučních zločinech, je však třeba věnovat pozornost nejen jim, ale obecně všem hodnotám, které zlo zmrazí. R^

1 0
možnosti

Pravdivý,nepravdivý,pořád je to lichva, a pořádná,režírovaná státem!

8 0
možnosti

Mne by ovsem zajimalo, jak mohly vzniknout zakony toto umoznujici?

4 0
možnosti

J66a76n 65R47á38ž

28. 4. 2015 13:43

1) Na rozdíl od Německa, VB, či USA, je v ČR zcela jednoduché "odklonit" veškerý majetek nemovitý na příbuzného, včetně účtu a exekutor tak postupuje proti vysmátému " nemajetnému"dlužníkovi a věřitelovi zbudou max. oči pro pláč!

2)Když už mne lapí revizor při jízdě na černo v MHD, beru to jako součást rizika, pokutu zaplatím a DP nemá co vymáhat. Kdo to neudělá, je blbec a proč jej litovat? (Neuznavám ale praxi, když pokutu nezaplatí rodič za nezletilého a následky má nést "hříšník" po dosazeni dospělosti v celé hrůze obrovslého nárůstu poplatků, penále a smluvních pokut...to je barbarství právního řádu ČR)

3) Kdo si půjčuje u nebankovních lichvářů je idiot a ten, kdo si půjčuje u lichváře na placení splátek předchozí půjčky, by měl být prohlášen za nesvèpravného, jeho dluhy anulovány a měl by mu být přidělen opatrovník,aby takovou blbost neopakoval

4) Když už se dostane dlužník do nezaviněných problémů (ztráta zaměstnání, dlouhodobá nemoc a pod.) musí ihned s věřitelem iniciativně sám vyjednávat. Kdo hraje "mrtvého brouka" na výzvy věřitele, je idiot...viz výše

Takže "vo co go"?

2 4
možnosti

Nejste vy take exekutorem, ze hledate oduvodneni pro jejich lichvu?

3 0
možnosti