Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu, jak někdo může napsat tolik textu o ničem a to hlavní v městnat do jednoho odstavce uprostřed. Nicméně zodpovědní lidé se nemají čeho obávat. Na ty nezodpovědné, co pálí plasty v kamnech a otravují půlku ulice, bohužel nic jiného neplatí. V Rakousku tohle mají taky a nikdo nepamatuje, že by museli u někoho doma zasahovat a kontrolovat čím topí. Jen u nás jsou debilové, co pálí plastový odpad v kamnech a na ty nic jiného než debilní zákony neplatí!

4 0
možnosti

Milej pane, v Hamburku si kolega ve 2 ráno po návratu z pivního srazu zatopil v kajutě starejma holinkama. Ve 2:30 už mu bouchali policajti na dveře. Stačil na to jedinej přelet vrtulníku s odpovídající kamerou. A bylo to v roce 1986!!

Kdyby jste poslouchal i něco jiného, než bolševickej vysílač, tak by jste i v TV viděl a slyšel, že právě ty dveře nikdo vyrážet nebude. A ty kecy, že za bolševika Vás nikdo nevyhodil z práce, nebo z bytu si nechte od cesty. Jsou to lži, já sám znám několik lidí, které vyhodili z práce, a nebylo to protože špatně pracovali.:-/

7 0
možnosti

Autore ten zákon už tu několik let je. Zákon o exekucích umožňuje exekutorům vstupovat do obydlí, kdykoliv se jim zachce. Přesto, že Listina základních práv a svobod říká, že obydlí je nedotknutelné.!!

3 0
možnosti

Reaguji na článek, ostatní nechávám bez komentáře. Je to tak - neustále víc a víc jsme okrádáni o svobodu, menšina si to uvědomuje, většina si toho nevšímá a bohužel část spoluobčanů - spoluovčanů  tomu ještě nadšeně hýká - ti si tu svobodu nezaslouží, ale co my ostatní - budeme  ji muset bránit se zbraní v ruce? (i o tom již někteří lidé uvažuji) a jak je v této zemi zvykem najdou se v této zemi takoví, co je za to chtějí ještě udávat (!).

2 0
možnosti

Půvabné na tom je, že se odstraňují drobnosti, ale hlavní škůdce ovzduší zůstává bez povšimnutí. Podle všeho nejvíc škodí kuřáci, na druhém místě jsou samostatná topeniště rodinných domků - tito zločinci a škůdci jsou tvrdě potíráni. Ani slovo o škodlivosti výfukových aut. Víte kolik aut projede denně silnicemi ČR?

K tomu ostatnímu: západní státy měly možnost po téměř půl století sledovat jak nedemokratický režim jedná s občany a teď to konečně mohou zapojit do zákonů demokracie.

1 0
možnosti

A jaký je rozdíl v kritizované kontrole topení a tím, že mi každoročně vleze do koupelny zaměstnanec cizí firmy, aby kontroloval měřiče vody a za pár dní zaměstnanec jiné firmy proleze celý byt kvůli odečtu radiátorů. A to funguje už z komunistických dob. V zimě na chalupě topíme jen dřevem, ale pokud vydeme po setmění na dvůr, je to  skoro k zadušení,  protože sousedi přiloží do kamen pneumatiky a plasty.

5 1
možnosti

Hezký večer.

Myslím si, že za všechen zmar ve zdejší republice si můžeme jen a jen sami. Tudíž "naříkání"  je mimo mísu. Jako "mladá generace" nemám pocit, že mne někdo sleduje, nemám pocit žádných gestapáckých praktik. Moje sestřičky i s rodiči žijí v zahraničí , jsem tady jen s babičkou, která opravdu dopadla změnou režimu zle, neb ji stát nutí žít s almužnou.Mám dobré zaměstnání, které mne baví a ve svých 24 letech mám nadprůměrnou mzdu. Mám krásnou slečnu.Jsem spokojen. Dokonce pracovní část života spojuji u PC rozčilováním zdejší starší komunity:-)))) a vyjevením mé "přemouzdřelosti".

A navíc, to co popisujete jako gestapácké chování je běžné a desetiletí už zaběhnuté v civilizaci.

Závěr...neplačte, za všechno si můžete sami a já s Váma......

8 0
možnosti

Pěkně jste to napsal. Dnes se necítím zbabělcem, že jsem v Listopadu nechodila na náměstí a necinkala klíčky (děti byly malé, hnusné počasí, DAV LIDÍ a Knažko volal: "Utvorte koridor, ide sanitka!"). Děsila jsem se hurá akce a připomínala si francouzské revolucionáře v letech 1789-1793. Nevěřila jsem v kouzelný proutek, ani, že pravda a láska zvítězí. Tady a teď, najednou, v tomto československém rybníku? Ve společnosti, kde už pamětníci první republiky byli mrtví, ti, kteří zažili druhou světovou válku a následné roky, byli zhnuseni i opatrní, ti, kteří se narodili poté a o Masarykovi se ve škole neučili? Karel Čapek jednou řekl: "Člověka nepředěláš, leda bys k tomu měl tři generace."

2 3
možnosti

Myslím si, že pravda mezi tvrzeními autora a skutečností je někde mezi oběma póly. Mně například nevadí, že v restauracích platí zákaz kouření, ba naopak - vítám ho, protože zdraví je mi milejší než něčí bezohlednost. Na druhou stranu je fakt, že stát leze mnohem víc - než Nanynka do zelí - do soukromí občanů. Tam bychom se měli bránit, protože to bychom připustili novou totalitu, jíž jsme se sotva zbavili. Co s tím? Češi jsou apolitický národ. Chtělo by to větší občanskou aktivitu, která by byla protiváhou tlaku státu o legitimitu jemu vyhovujících pravidel. Dokud se nám to nepodaří, budeme jen lhostejně a odevzdaně přijímat, co nám někdo dovolí  nebo ne.

2 0
možnosti

Totalita už tu dávno je. Je to vláda peněz a trhů, dnešních model. A na to jednou lidstvo dojede.

1 1
možnosti

Karma a nezoufejte.V okamžiku,kdy mě stát vyzbrojí- v případě narukování- členové strakovy akademie poznají můj vděk a nebudu sám.Naštvaných vyzbrojených občanů bude dost.

2 5
možnosti

Tak vám něco k tomu naštvání přidám a to je od naší milované vlády:

"Uprchlíků zamíří do Česka tisíce ročně! Experti vytáhli děsivá čísla

Ještě včera se mluvilo o tom, že Česko bude povinno přijmout 525 uprchlíků. Jedná se o lidi, kteří v současné době pobývají v uprchlických táborech.

 Jenže pak je tu druhá skupina uprchlíků, o kterých se dosud nehovořilo. Těch lidí není 525, ale jsou jich tisíce. Předpokládá se, že Česko, pokud přistoupí na Bruselské kvóty, každý rok přijme až 20 000 zbídačených lidí.

 Česko by tak muselo začít přijímat lidi, kteří dokázali přeplout Středozemní moře a dostali se do Itálie, Řecka a nebo Španělska. Země na jihu Evropy už nemají kapacity, kam imigranty začlenit a proto se o ně musí postarat celá Evropa".No není to super,když nám tady říkají tu pravdu,která je podložena 100xlží!!!!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS