Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud kritizujete nějaký zákon, je vhodné dát odkaz na znění toho zákona. Já se přece jen raději přesvědčím, zda nejsou vaše slova mimo mísu, jakkoliv by se mi chtělo s vašimi myšlenkami souhlasit.

4 1
možnosti
PK

P33a10v74e98l 17K77u19l21a

6. 6. 2015 17:12

To musí být úžasné nutkání, chtít souhlasit s Kapalem :-/

5 3
možnosti
Foto

Vážený pane Kapale!

Mluvíte mi z duše! Celá přeměna v roce 1989 byla promýšleně připravená a ti, které jsme jakoby svobodně volili, udělali z nás idioty a znehodnotili spoustě schopným lidem život. Všichni jsme se pozastavovali nad tím, jak je možné, že procházejí ve vytváření nových podmínek v novém režimu, ty nejabsurdnější a dokonce nejhloupější věcí, které bez obalu směřovaly proti občanům a nikoliv pro zlepšení životních podmínek Čechů a ostatních národnostních menšin!

Již několik desítek let jsme připravování na většinové převzetí přesvědčení pro snadnější vytváření názorů a veřejných mínění, vyhovujících záměrům, o kterých jsme pouze spekulovali. Ten stejný cíl mělo i zpochybnění či úplné odstranění morálních zásad ze zaběhlého života naších lidí. Propojením se strachem o svou existenci získali aktéři novodobých poměrů v mnohých směrech alespoň lhostejnost a propad myšlení k marnosti, že se stejně nic nepodaří změnit.

K lepší manipulaci s lidmi byly zneužity také ženy, které byly záměrně živeny nesmyslnou touhou po vyrovnání se mužům. Přesto, že většina věděla, že je to proti Přírodě nebo proti Pánu Bohu, nakonec po odchodu na věčnost staré generace, zůstali nám nositelé názorů s novým vzděláním. Ženy se staly nástrojem nejen pro snazší prosazení záměrů ve státním aparátu a důležitých státních institucích, ale také prostředkem k ovládnutí mužské části obyvatel. Dnes to vypadá, jakoby mužská polovina populace tady ani nebyla, nebo svoje názory a činy k lepšímu žití, utápěla v alkoholu. Je zajímavé však, že političtí aktéři se nespokojují s takovýmto propadem možných odpůrců a berou jim i to poslední v životě a tím je kouřem prostoupená hospoda s přáteli, kde nachází alespoň částečné myšlenkové sebeuspokojení. 

Dokonce to vypadá, jakoby někdo z řad vládnoucích politiků chtěl přitvrděním opatření proti pokojnému životu občanů, vyvolat nepokoje, což se díky otupělostí většiny ne a ne podařit. Vypadá to, že jsme u nás smíření s jakýmkoliv příkořím vůči sobě.

10 2
možnosti
JR

J52a13r70a 29R18a39n84k

7. 6. 2015 6:34

omlouvam se, to plus Vam nepatri, bohuzel jsem Vas prispevek necetla, hadala jsem se s kocourem, ktery se prochazel po klavesnici, takze to 9. plus Vam nepatri, pane Slatinsky....proste zadne znamenko;-)

0 0
možnosti
OP

Topte tak, abyste neškodil životnímu prostředí a nikdo vám do domu nepáchne. Pokud však topíte svinstvem a ohrožujete zdraví vašich spoluobčanů, bude v pořádku, když vám do domu vstoupí, naměří škodliviny a napaří mastnou pokutuRv

11 7
možnosti
JV

Pani Pavlikova ,to bylo uz vzdycky heslo komunistu  ,po nas potopa.

Co toho Kapala zajima  ,jak budou zit nasi potomci.

5 4
možnosti
MT
JH

Co ty mínusy,patříte k  ovcím nebo k současným mafiánským strukturám?

0 1
možnosti
JV

Proc iDnes necha delat reklamu pro komunisticky vysilac rudych bludu ?RvRvRvRvRv

9 4
možnosti
MK

Kapale ty jsi nikde na Václaváku nemrznul. Ty jsi se třásl strachy aby si pro tebe nepřišli ti, které jsi udával

14 5
možnosti
JH

Kavka,ty seš ovce nebo anální lezec mafiánských struktůr.Bohužel je jich v tomto státě pořád,, privela,,jak by řekl Karol Polák.

4 6
možnosti
Foto

Karma.  Sám bych rád věděl, co za špatnost musí stát ještě lidem udělat, aby pochopili jeho zrůdnou podstatu.

17 3
možnosti
JH

Je vidět že současná STB má tu mínusovače.

1 3
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky