Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J30i97ř41í 30R42o79d

12. 7. 2015 19:42

Váženy pane. Vidím to zcela opačně. Evropská "dotovaná" výroba všeho musí jít do otevřené konkurence s americkou nedotovanou produkcí. Jen tak dojde ke zlevnění produkcí. Přežije ten, kdo se přizpůsobí - a to je dobře!

3 3
možnosti
Foto

Nic nového. Dříve se to jmenovalo ,,doložka nejvyšších výhod". Pro koho asi,že8-o?No, a vo tom to je;-)

1 2
možnosti
RH

Navrhuji, aby Řecké požadavky na další peníze plnily jen ty státy, které  myšlenku dalších vyhozených miliard podporují. To lze myslím považovat za fér. :-)

3 0
možnosti
JV

A od mikrofounu vás zdrraví Martin Šukát. :D

2 0
možnosti
JV

Svobodný vysírač...

3 2
možnosti
SN

:-)    Dobře napsáno !   Budeme dovážet maso napajcované růstovými hormony a antibiotiky,( u nás je používání těchto látek přesně omezeno), hlavně, že to bude levné!  Kdo si neuvědomí důsledky této smlouvy, která je zatím,(zřejmě se ví proč), udržována v tajnosti, nechť tomu fandí !  A bohužel najdou se takoví i naši poslanci v EU parlamentu. R^R^R^

5 5
možnosti
RH

TTIP je OK, už se těším na levnější zboží ze států... R^

5 5
možnosti
JF

Když vidím, kdo všechno se  u nás proti TTIP šikuje a z jakých stran, bude tahle potřebná smlouva pro nás v Česku opět něco jako radar v Brdech nebo mandelinka bramborová. "Odmítáme, raději chceme volný obchod s Euroasijskou putinovskou sovětskou únii (ta má přece daleko vyšší standardy, že?)"

Západ sdílí podobné hodnoty. My prostě nejsme ochotní za hrstku rýže dřít do úmoru jako Číňani ani mlátit hlavou o zem ve jménu Alláha jako vyznavači Islámu. Chceme-li si udržet dominantní postavení, musíme vytvořit ekonomické uskupení schopné tvořit protiváhu nově vznikajících asijských velikánů. USA jsou přirozeným partnerem. EU se nakonec přes nesouhlas mnohých bude muset "federalizovat". Možná i na několika úrovních, možná Řecko nebude patřit do první ligy, ale k vzniku elitní, pevně provázané skupiny, dojde. Doufejme, že Klausové a jim podobní nás ve jménu "obrany národních zájmů" neudrží mimo, v lize s Řeckem.

3 3
možnosti
AK

Mýlíte se.

Ekonomiky USA a EU jsou konkurenční, nikoli komplementární.

To by bylo spíš propojení ekonomik EU a Ruska - jedním směrem by cestovaly suroviny, opačným hotové výrobky a investiční celky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky